Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wtedy juz pewnie nie będzie tak pięknie hihi
al mam ochotę czasem na kebab, zapiekankę albo pizze

tylko nie wiem czy już mogę choć trochę czy jeszcze za wcześnie...Dziewczyny pogielo Was?Mi absolutnie nie teskno ani za brzuchem ani za czasami jak Karolina byla mniejsza (chociaz teraz jakos specjalnie duza nie jest
). Poczatki jak przyszla na swiat byly dla mnie bardzo trudne, ona duzo plakala, ja niepotrafilam jej pomoc i w ogole maskara jak dla mnie a teraz jest mi dobrze;-)
zgadzam sie.. w ciaży tylko za kopniakami mi tęskno, po porodzie za położeniem małego na brzuchu i tego, że był taki malutki i lżejszy
, ale to co przeżyliśmy, to dziękuję bardzo.. tak jak Ania - płacz a ja nie wiem o co chodzi, szpital kolki, zaparcia, krzyk.. teraz wiem, że mam doczynienia z osobą, każdy dzień sprawia, że jest coraz fajniejszy..
hehe, a na poważnie, to super, ze możesz przy malej odpoczywać.. odpoczywać..odpoczywać
Ja to wam dziewuszki zazdroszczę tych pyszności....pizza, spaghetti...
Niech mi mamy karmiące piersią powiedzą czy trzymacie się tak stricte diety? Ja sobie tam już coś słodkiego podjadam bo uwielbiamal mam ochotę czasem na kebab, zapiekankę albo pizze
tylko nie wiem czy już mogę choć trochę czy jeszcze za wcześnie...