Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziendobry
za nam noc jako taka - po szczepieniu, wiec nie ma sie co dziwic, maly wstal o 3 i zaczal swiergolic..dostal butle i zasnal, niestety o 7 pobudka na dawke nurofenu no i po spaniu ;/
konwalianko - a co to za sliczny masz fotelik do karmienia? prosze o reklame i wszystkie plusy ( na minusy pewnie jeszcze za wczesnie ) bo jestesmy tez na kupnie..
dzien doberek
u nas maly dzisiaj sie wybudzil na jedzonko o 1 i po 5. i teraz zrobil pobodke placzem bo go chyba brzuszek boli - to juz 3 dzien strajku kupkowego. kowalianka buziamy Tymusia miczka moze byc inka karmelkowa, wlasnie pije mateuszkowa jak tam synus po szczepieniu monia mam nadzieje ze mala juz lepiej sie czuje. no i duzo dziewczynka z niej teska ja tez chce na mazury corin jak dzisiaj Ewunia
silwia - zaskakujaco dobrze to zniosl, ale na nozkach ma obrzeki i zaczerwienienia i jak nie zejdzie mu to ( a nie jest zbyt duze ) to bede musiala mu sode przylozyc.. pozatym mniej je........
niestety przez te jego szpony wydziergal sobie na policzkach szramy i dziury ;/ juz tak mu obcinak krotko ze krocej sie nie da a rekawiczki nie wchodza w gre bo sciaga zreszta sa za male, skarpetki tez sciaga ;/
Witam porannie.
U nas noc byłaby ok, gdyby nie to że od 1 do 3 próbowałam zasnąć. Po 3 już w końcu zasnęłam, ale ile mi czasu tego cennego zabiera ta mała bezsenność to masakra
Ewa miała tylko jedną przerwę półtoragodzinną, a poza tym pięknie przespała całą noc, teraz też śpi, juz prawie godzinę, więc chyba wszystko wraca do normy. Buziaki i lece odgruzowywać chałupę.