reklama

Lipiec 2011

konwalianko, wisienko -dzieki :) jeszcze bede tesknic za tym ze sie nie ruszal tak bartdzo ;-):-D
ja inspekcji nie mam wiec chyba oleje sprzatanie ;-)
a co do kaszki - moj maly narazie dostaje 2 miareczki do mleka kaszki jablkowej bobovita - mniam ! ;-) i wypija cale 160 ml i starcza spokojnie na 3 godz bo potem obiadek jest ale on nie wola o jedzenie jeszcze :P albo zjada ok 100 ml jak dzis i spi mi juz..3 godz:szok::szok: o 14 to juz musze go obudzic, bo sie nie wyrobimy z zarelkiem potem ;-)

reklama
Jestem i ja ,wlasnie zasnela moja Nadia ,niestety na raczkach :no:teraz pprzelozylam do lozeczka niewiem ile pospi ale mam nadzieje ze chodz z godzinke:sorry:mateuszkowa sup[per ze tak p[ieknie spi,

corin garatulacje :):):)

a moja mala paskuda wypiela sie na mleko ;/ ostatnio jadl o 10.00 i nie chce, wszamal 1/2 sloiczka zupki i tyle.......zawsze popijal mleczkiem a teraz nic.. ;/

Hej dziewczyny!!
Nie było mnie prawie tydzień, nie nadrobię.. ech, a tak nie lubię mieć u Was zaległości :(

Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko OK.
Corin - widziałam, że coś wygrałaś, nie wiem w czym ale GRATULUJĘ!!! :))) TO TAKIE MIŁE :))

Dziewczyny mam pytanie, bo dzisiaj Mateusz zrobił kupkę i w tej kupce była taka czerwona niteczka krótsza niż centymetr, chyba krew?? Jak wygląda krew w kupce? czy to wystarczy taka niteczka czy jest jej więcej?? Nie wiem, czy coś z tym robić czy nie panikować?? Psotka, nie wiem czy nie pomieszałam ale Wy chyba zmagaliście się z podobnym tematem??
Buziak Was wszystkie gorąco a dzieciaczki jeszcze goręcej :))

teśka głowa do góry i olej nic nam nie pozostaje

wisienko jak mi się mieszka? super las, woda , długie zimne spacery - jakoś musimy wytrzymać do lata więc na zapas się nie nakręcam negatywnie

psotko 800 kcla :szok:ja bym umarła z głodu ... mam nadzieję że w wagą sie unormuję - tulę

mimi witaj i pisz co i jak u was częściej - a 7 kg to piękna waga :tak:no i synuś jest śliczny zresztą jak nasze wszystkie lipcówki

konwalianko będzie dobrze ale lepiej sprawdzić u neurologa ... chociaż ja po wizycie nie jestem ani trochę spokojna nadal czekam na świadamy fikaniec no i mam nadzieję że ćwiczenia w tym kierunku pomogą .... no i na styczeń mamy wizytę u lekarza w poradni rehab. wiec jak nic do tego czasu nie będzie się działo to pewnie dostaniemy ciąg dalszy ćwiczeń :confused2:.. no i super że gorączka ustąpiła :tak: co do kaszki nie pomogę bo nie podaję

a gdzie balkan?hop hop

mimi hej kochana. synus przesliczny. sto lat
teska wspolczuje, glowa do gory
psotko buzi dla Dawidka. daj znac co tam u ciebie.
malami hej, kope czasu.
corin gratulacje
mateuszkowa u nas tez jeszcze nie lapiemy sie za nozki.
konwalianka juz mialam mu zapodac, bo juz plakal jak probowal zrobic. polozylam na przebieraku i placz sie nasilal ale staral sie zrobic kupke, otwieram pampersa a tam tak mala kuleczka czarna tylko w polowie wypchana. placz. ja probowalam troche rozszezyc zwieracz reka a synus pchal i udalo sie. 3 pampersy zuzylismy. zastanawiam sie po czym takie zatwardzenie. do tej pory tylko jadl po pol sloiczka marchewke, dynia, gruszka (czoraj caly sloiczek), jablko. soczek jablkowy lub jablkowo-winogronowy. tesciowa mi mowila ze to moglo byc po jablku

silwia - u nas tak malego zatwardza po marchewce ;/ po samym jablku ze sloiczka kupka byla 3 razy dziennie! a odlkad je marchewkie i ziemniaczki to robi kozie bobki ;/ i tez tak sie meczy :( kupilam juz suszone sliwi z gerbera...ale rano dzis ruszylo......wiec nie bylo potrzeby mu podania

reklama
silwia - kurcze, nie zazdroszcze.. musiał się mały namęczyć biedaczek.. A duża ta kuleczka? jaka średnica mniej więcej?? Myślisz, że następna kupka będzie normalna czy też taki bobek twardy? ech.. z tymi kupkami..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry