• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Dodi, to ile Misia ma lat? Myślałam, że ona do przedszkola chodzi:)

Malamii
, Dawidek jest na mm i też jego normalne kupki są rzadkie, ale te, które robił porzy rotawirusach, to sama woda była, także spokojnie:) A na necie to nie czytaj, bo zawsze coś można podpasować, najlepiej iść do lekarza i rozwiać wątpilwości.

Magia,
no witaj!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie nocą:-D Moi śpią, cisza jak makiem zasiał i ja zaraz zmykam ale jeszcze napisżę kilak słów tu i tam
konwalianko
mam nadzieję, ze u was nie bedzie WNM ani nic podobnego. My się zmagamy z tym cholerstwem i wraca jak bumerang mimo, ze nie zaprzestaliśmy bobathów a teraz znów wracamy do Wojty. Ach szlak. Milcia włąśnie ma kłopot już tylko z tymi raczkami, uciekają jej w pionie i jak lezy na brzuszku, Wkurza się strasznie. Ale ćwiczymy, ćwiczymy....
Silvia mieliśmy raz to samo, najpierw nie mogła wydusić a potem węże poszły. U nas po marchwece definitywnie. Nie daję jej juz samej a tylko w mieszankach. I super działa sok śliwkowy, ja hipa kupowałam. No i przez pewien czas normą są takie dziwne "sarenkowe" kupki ale nie było przy nich bólu. Teraz już chyba jelitka się przyzwyczaiły i jest oku. Kupka miękko plastelinkowa wielokolorowa ale bez jęków i bólów brzuszka:tak:
Psotka, Maqni, wyderko***
Maqnio te nasze kobitki to z jednej matrycy chyba:-D
dodi ja mam Milci strój ale chyba będzie za cieńko. jest spory bo raczej rośnie razem z dzieckiem.

psotko, w sierpniu skończyła 6 lat, no i jest "taka dorosła" (czasami) heh

Wisienko, w lecie to fajnie nie ma problemu takiego z ubrankiem, a ja teraz szukam takiego ciepłego, najlepiej z płaszczykiem, jakiś polarkowy czy welurowy..więc dupka blada:):)

No nic ja zmykam
v020.gif
i
f030.gif

dobrej nocki
g025.gif

witajcie..
widzę, że temat prezentów na tapecie.. u nas w domu nie ma tego problemu, chłopaki to chłopki.. jeden dostanie grę na kinekta (sport II czy jakoś tak), drugi dostanie grę na pc a trzeci tor hot wheelsa, zostało jeszcze dwóch- 10-latek i 13latek, ale z chłopakami nei ma tego problemu- hehe
w dziewczeńskich prezentach się nie orientuje.. a może dodi, ona lubi czesać są takie głowy, co można dowolnie "obrabiać":)
Magia, witaj... noo lekarka pokazała klasę..nie ma co..
wisienko, ja zaczełam sie niepokoić, bo tak wcześniej nie było.. a to ćwiczenie z Vojty, to to z tymie przekladanymi raczkami i dociskanymi do podłoża?

aaa no i my nie śpimy.. nocka calkiem całkiem, jak mały się obudził o 23 to później o 3 no i o 6 juz po spaniu, ale źle nie jest

reklama
Witam.My tez juz nie spimy:tak: Wojtek nawet pospal, obudził się o 0:30 i o 6:30 więc całkiem nieźle:tak: a teraz lezy i piszczy:tak:
mój starszy to co reklama to inny prezent na Mikołaja:-D nawet babcia mu ostatnio powiedziała, że jest kryzys i Mikołaj nie ma tyle funduszy na prezenty dla dzieci:-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry