• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Dzien dobry!
My też już się obudzilismy. Mateusz je :)
Postanowilam że po 9 zadzw do mojej pediatry i zapytam o ta kupke. Ja nie nalee do przewrazliwionych mam ale ten temat jakoś mnie meczy.
Milego dnia yczymy!

reklama
Witajcie,My już po porannej butli,mały szaleje i rozwala zabawki w łożeczku.Na szczęście gorączka minęła.Psocia mnie bardzo często rano boli głowa i to jest niefajne także rozumiem.PO cesarce mam niestety napady migrenowe:(

witajcie

u nas nocka mocno średniawa, wstawałam z 6 razy... od 7 nie śpimy.

Dla mnie to jakiś język chiński te bakugany i inne pokemony :-D w ogóle jestem sto lat za Murzynami jeśli chodzi o to co jest teraz na topie wśród młodzieży haha

Malamii pewnie że lepiej zadzwonić niż się dręczyć bzdurami z internetu. Dla własnego spokoju choć to na pewno nic groźnego

Psota współczuję bóli tablety nie pomagają?

Wisienko nie martw się na pewno szybko to wyćwiczycie. My też nadal zmagamy się z Vojtą :-(

Witam się i ja. U nas trdycyjnie zabawa od 2 do 4. Prawie nic nie spałam znów mnie tak dusiło. Od rana próbuję się dodzwonic do przychodni i nic... Muszę się przejść w ciemno...

Czesc slonca :-) u nas noc jak marzenie. Ewa zasnela o 19 i budzila sie o 20.30; 00.30; 4.30 za kazdym razem na 5-10 min odsypia chyba ostatnie manewry ;-) ostateczna pobudka 6.15 ale nie narzekam, wyspalam sie :-)

My juz po spacerku polaczonym z zakupami, wlasnie wrocilysmy do domu :-)

Hello,
ja kawkuję z Wami , Nati pochrapuje- nocka po szczepieniu taka sama jak inne:)Oby dziś nic się też nie działo...
psota, mimi ból głowy w ciąży- oooo poezja-nic a nic- teraz 2-3 razy w tyg:(:(:( Chociaz mniejszy niz przed ciążą gdy to musiałam zwolnić się czasem z pracy tak mnie migrena dopadała- psota i co wobec tego z tą tarczycą masz doraźnie robić? Jakie leki?
dziewczyny a co dla 13ltki??? moja chrześnica... i nie wiem co kupić- tak szybko wyrosła z zabawek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry