• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Beja no 8 kg w 8 miesiącu to 50 centyl czyli waga jak najbardziej ok... a u nas już 3 centyl...
No i żeby nie było, że aż tak panikuję ale troszkę się martwię i się z wami tym dzielę:)

basieniak - Znalazłam fajny artykuł o rozszerzaniu diety, może znajdziesz coś dla siebie....Np, że można dodawać trochę swojego mleka, żeby dziecko chętniej zaakceptowało nowy smak

Wprowadzanie nowych pokarmów- schematy i zalecenia - forum, opinie, ciąża

reklama
spokojnie basieniak jak dzieciaczek jest zdrowy,uśmiechnięty itd. to nie ma powodu do niepokoju:tak: a tymi centylami to tez bym się tak nie przejmowała, te siatki były robione dawno temu:tak:

basieniak - ja też miałam obawy co do jedzenia małego bo najpierw wydawało mi się, że za dużo, później, że za mało. Był okres że jadł po 20 -30 ml i więcej nie chciał. U nas też 3 centyl, ale lekarka mówiła, że jest ok bo dobrze się rozwija, na pewno będzie dobrze! &&&&

RÓŻYCZKO, ciocia jest z Ciebie taka duuuuma!!! Moja kochana!

A ja dałam dzisiaj Dawidkowi soczek jabłkowo-marchwiowy i wypił bez problemu, a samego jabłka nie chciał i bądź tu matka mądra... ;)

Hej, jakos ostatnio nie mam na nic czasu :-)

Dzis bylam na zebraniu w klubie sportowym dzieciakow. Trener wybral najlepszych w grupie i nakazal uczestnictwo w lidze slaskiej. Moj Sebek sie zalapal. Nie mam pojecia jak to pochwytac z Ewa na pokladzie, chyba bede musiala kogos poprosic zeby go wozil :-/ bo nie wyobrazam sobie sterczec na stoku w mrozie z Ewa przez pol dnia :-/ zawody, spoko, bo sa w sobote, wiec jakby co to ja albo maz mozemy sie zwinac wczesniej a liga jest zawsze w srodku tygodnia i to do poludnia. Ech....

Ide was poczytac

padam na ryjek...

mężasty wrócił cały i zdrowy, na szczęście to tylko stłuczenie. Ale ledwo chodzi i prawą ręką prawie nie rusza... czyli skutek taki, że mam teraz dwójkę dzieci w domu do obsłużenia :confused2::confused2::confused2: no i jutro nie pojedziemy do teściów jak mieliśmy w planie. Ale to mnie akurat za bardzo nie smuci :-D:-D:-D Chociaż to już trzeci raz w ostatnim czasie kiedy się do nich wybieramy i nam nie wychodzi :cool:
Obskoczyłam jeszcze zakupy bo w związku z planowanym wyjazdem w lodówce tylko resztka śmietany. W sklepach świąteczny szał. Jak ja nie lubię tego okresu, kiedy wszyscy w dobroci serca szukając prezentów dla swych najbliższych, w takt grającej w tle poruszającej serca piosenki Last Christmas, rozbijają się tymi wózkami na lewo i prawo i najchętniej wjechali by Ci w dupę bez pardonu bo akurat stoisz przy półce na której oni koniecznie muszą coś sprawdzić. Grrrr... :wściekła/y:

Witam sie wieczornie.

Jakos weny na pisanie nie mam, ale wiernie Was podczytuje:tak: Małą chyba zeby mecza bo rak by najchetniej w ogole z buzi nie wyciagala i marudna, heh. A ja jakas markotna, chyba deprecha jesienna mnie dopadla.

Kasiulka dostalam wczoraj paczke z bobovity w ktorej ejst anpisane dokladnie to co w tym artykule do ktorego link wkleilas.

reklama
Obskoczyłam jeszcze zakupy bo w związku z planowanym wyjazdem w lodówce tylko resztka śmietany. W sklepach świąteczny szał. Jak ja nie lubię tego okresu, kiedy wszyscy w dobroci serca szukając prezentów dla swych najbliższych, w takt grającej w tle poruszającej serca piosenki Last Christmas, rozbijają się tymi wózkami na lewo i prawo i najchętniej wjechali by Ci w dupę bez pardonu bo akurat stoisz przy półce na której oni koniecznie muszą coś sprawdzić. Grrrr... :wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Magia Świąt w polskim wydaniu.........Też tego nie znoszę, unikam w tym czasie dużych sklepów, a jak muszę jechać, to tylko do południa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry