Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mateuszkowa to ladnie je i jeszcze mu maloMoja nigdy wiecej niz 100 nie wypila na raz, przynajmniej nie z butli bo z piersi to nie wiem ile wyciaga... a od paru dni nie je prawie nic, wszystko jest bee, jakby mogla to tylko w nocy by jdla.
kkasiulka jesli chodzi o kaszke to tez jestem za tym ze tylko łyzeczka nie dodaje do mleczka , ale ja Klaudie karmie na swój sposób nie tak jak pisza w ksiazkach , powiem ci ze kazda matka chce jak najlepiej dla swojego malenstwa i dogadza jak tylko potrafi , to co dziewczyny robia uwazaja ze to jest dobre dla ich dzieci skoro im nic nie jest to po co to zmieniac
kkasilka tu sie nikt nie gniewa, ja napewno sie nie gniewam. masz prawo powiedziec twoje zdanie. zawsze dajesz dobre rady i szanuje twoje wypowiedzi.

a od jakis 2 miesiecy budzi mi sie w nocy conajmniej 3 razy, wiec kombinuje jak temu zaradzic. U mnie wyspana mama to szczesliwa mama, a wiadomo ze szczesliwa mama to szczesliwe dziecko;-) A kaszke jak jadla na wieczor to niewiele i pewnie dlatego niepodzialala a teraz nie chce jej jesc juz wcale.