Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
corin - to nic, my mamy takie wielkie sliniaki a pod nie daje jeszcze pieluche zeby rece ochronic i jedziemy ja sie zastanawiam nad foliowymi sliniakami ale nie wiem czy to takie fajne.. ??
asica - sezon zupkowy rozpoczety ;-)
moja maruda miala isc spac, mowie mu "mateuszek idzie spac" a ten w taki smiech wpadl, zaczal piszczec, zanosic sie ze smiechu.. no to mowie mu"bardzo smieszne mysza, masz isc spac" a ten dalej
hehehe az zadzwonilam do meza zeby posluchal tych smiechow, bo tak sie dlugo smial mam nadzieje ze zaraz pojdzie lulu bo ostatnio tak sie lubi "wysmiac" przed spaniem..
beja - a probowalas czy smaczne ( przepraszam ze smiem watpic )?? moze jakiegos warzywa nie lubi ?? asica - a moze takie kredki do malowania w wodzie podczas kapieli ???
dziób_dziób ale ten twój maluszek już pięknie siedzi... Corin no ja też o takim fartuszku z rękawami myślałam... ja już nie wiem.... chyba powinnam małą rozbierać i kąpać po jedzeniu tylko żeby chociaż ładnie jadła...
moj tez tak pieknie jadl na poczatku ale teraz jak odkryl ze tu sie ciapcia tam mozna wlozyc raczke a tu mama robi dziwne miny jak widzi to co ja robie to jest zabawnie, ale ejszcze zadnego ubranka nie ubrudzilismy;-)
marzenko -oby twojej coreczce sie nie odwidzialo ;-)