Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anula - obawiam sie ze zaczela sie zabawa z jedzeniem ;-) i w jedzeniu asica - bedzie dobrze kochana!!! nie nastawiaj sie na najgorsze!! przytul maluszka i ucaluj w glowke
anula mamy Lacido baby w proszku na rozluznienie kupy do mleczka to sie sypie jak trzeba.Asica napewno bendzie okej niemartw siew na zapas.Beja ja to zagladam tu ale czasem niewiem co napisac ,albo jak chce to mala sie domaga uwagi ,i tylko zazwyczaj podczytuje
Teska my od 3 mies codziennie dicoflor30 w sumie to, to samo;-) Asica &&&&& wiem ze ciezko ale juz jutro dowiesz sie wszytkiego a na dlugo sinieja? Mateuszkowa najgorzej gdy juz zalapie ze tak sie da, moj nauczyl sie parskania cale dnie tak robi nawet podczas karmienia
to bez porownania wagowo ,ale pewnie sporo mial jak sie urodzil ?moja 3050 tylko ,duzy facet z Bartusia moja szczypiornica tez dlugaBeja cicho moze sie zrobic tutaj bo nasze dzieciaczki coraz wiecej uwagi wymagaja i niestety bb w odstawke chociaz zeby tak sie sprezyc to czemu ,ja tu bende zagladac he he
anula - moj tak gulga od jakiegos miesiaca - mleko w paszczy i gul gul i koniec jedzenia a ostatnio zaczal robis tak : bruuuuum " jak samochodzik hehehe moj tez wazyl w tamta srode 8200 wiec teraz ciut wiecej i ma 72 mc ale w niektore 68 sie miesci.. i badz tu madry..