Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia.
Wszystkiego Naj w 2012 aby nasze maleństwa były zdrowe a my szczęśliwe;-)
P.S jak to wspaniale obudzić sie w nowy rok bez kaca
Moje dzieci jeszcze spią ..balowicze heh a co najlepsze Olinka nadal spi od godziny 21,30
Witam Noworocznie
Ja z mezem "balowalismy" do 00:30 poczym poszlismy spac a nasz Mateusz obudzil się o 3 w nocy a polnoc ladnie przespal tesciowa sugerowala wlozenie waty do uszu żeby się petard nie wystraszyl ale uznaalismy to za przesade i Mteuszek spal ladnie bez teo mimo że puszczali duzo petard wprost spod okien jego pokoju. No i musze go pochwalic zjadl dwie lyzeczki dyni z ziemniakiem!!bez wiekszej euforii ale zjadl juuupiii z marchewka na razie dalam mu spokoj
Milego pierwszego dnia w NoWym Roku!
My zbieramy się do rodzicow
Buzki
witam sie i ja w 2012
maly spisal sie wybornie w noc sylwestrowa! - standardzik 12 godzin snu! ;D nie obudzily go nawet petardy a strzelali bardzo bo przed blokiem mamy plac zabaw na ktorym sobie wlasnie strzelaja..
z mezem bylismy nastawieni na placze i dyzurowanie przy malym - ogolnie nici z sylwestra ;-) - a tu taka niespodzianka, ale co chwile przybiegalismy do pokoju malego czy spi
z mezem - cudownie! pogadalismy naprawde co i jak - gadalismy do 2:00 .. jest lepiej, musimy odbudowac to co bylo.. bo z biegiem lat sie to zatarlo..
dzisiaj idziemy na obiad noworoczny do tesciow
juz sie "ciesze"
maly teraz ladnie bawi sie na kocyku i probuje sie przewrocic ale jakos odchyla sie do maxymalnej pozycji-zostaje w niej i spowrotem na plecki..
zjadl tez kaszke mleczno-ryzowo-kukurydziana - taka w rosmanie kupilam - mam nadzieje ze nie bedzie mu nic, bo kaszka zapowiada sie obiecujaco - bez cukru!