• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

maqnio jak milo Cię czytać :-p ,świetnie ze u Was wszystko w porządku Rózinka najwazniejsza a czas no coż.... ja tez ostatnio nie moge sie wyrobić babcie malej pilnują .Oby do przodu.
Marzenko ja juz czarne myśli mialam jak Cie nie bylo :no:ale dobrze ,ze to tylko brak netu.Trzymam kciuki za Klaudusie :* bedzie wszystko w porządku.

reklama
margeritka kochana dbam o siebie i nie bedzie juz zadnych problemow mam nadzieje bo obrosłam nie gruba skóra ale zbroja i nic mnie nie rusza , no sa rzeczy takie sporadyczne ale to nie to co było wczesniej , po za tym jak patrze na moja kruszynke to łoj odpuszczam ze wszystkim dla niej

Interes jest ale idzie jakos powoli hmmm moze ludzie nie wiedza,moze wina mrozów hmmm nie wiem mam nadzieje,ze ruszy bo w depresje wpadam :dry:tzn,cos tam zarabiam ale odbiega to od ideału.Oby do lata

witam się i ja

maqnio super że Róznika robi tak wielkie postępy na brak czasu nie ma rady ..... dopada każdego ..
margarita masz rację oby do lata ... będzie super i na dobre rozwiniesz szkrzydła ja w to wierzę i trzymam kciuki

marzenko ja też bardzo się cieszę że ze zdrówkiem lepiej

basieniek a co u was ? jak nasza ,,kruszynka" ? pozdrawiam

monia gratulację za przekrętasy i samodzielne siedzenie

miłego weekendu życzę:tak:

Jak milo czytac stare lipcowki! Teskno mi za Wami!:* I brakuje mi czasow jak ciezko bylo nadrobic tyle skrobalyscie:)

Margerita w knajpach zawsze lato to czas wiekszych zyskow:tak: Wiec u Was z pewnoscia tez tak bedzie:-)

Marzenko witaj i juz nie znikaj!

Monia kazda z nas duma rozpiera jak dziecko robi cos nowego:) Bez wzgledu na tpo czy robi to szybko w porownaniu do rowiesnikow czy nie;)

A ja od rana strasznie wkurzona... Mąz prawie caly tydzien moim autem do pracy jezdzil bo jego bylo w naprawie. Dzisiaj ja chcialam jechac do rodzicow to moj zlom nie odpalil:wściekła/y: A dopiero od emchanika wrocil:/ U nas ostatnio ciagle jakies wydatki, szczegolnie przez te auta :angry: A jak mowilam ze nas na 2 auta nie stac to nikt mnie nie sluchal... ech.. a w tym miesiacu i tak juz sporo pod kreska jestesmy w dodoatku ja kase z bezrobocia dostalam ale mniej niz myslalam, bo jeszcze podatek odjeli... ech. juz nie smece, niedlugo na pewno bedzie lepiej:)

Ostatnia edycja:
Hej mamusie !!!u nas nadal szal zebowy ,chociaz nadaL nic sie niewyklulo :no:czekamy ,w srode jedziemy do oklulisty z tym oczkiem bo lzawi i ropieje :-(ostatnio mala daje popalic echhh......ide was troche doczytac

hej Słonca!!!

margeritko przyłaczam sie do trzymajacych kciukasy za knajpke. I tez mysle ze przez pogode ludziska wiecej w domku siedza, zatem byle do wiosny a na pewno sie ruszy!!buzi
madziu sciskam cie mocno!!
aniu teskno mi za forum wiec postanowiłam wpasc:) trzymam kciuki zeby finanse znowu znalazły sie nad kreską:)
teska:* a co z tym oczkiem sie dzieje bo ja nie w temacie, buzi:)

reklama
i ja sie witam sobotnio!

Margeritko, na pewno się rozkręci.. ludzie muszą sie oswoić a będą drzwiami i oknami się pchać :-)
Tesia, oby z oczkiem wszystko było ok
Maqnio, no mała jest niesamowita.. a jaka słodka i do tego sprytna - cudo!
Ania, no niestety auto to spory wydatek..mnie nic nie dobija jak niezaplanowany na niego wydatek, a że auta psują sie w najmniej odpowiednim momencie to już inna sprawa...

u nas ogólnie masakra.. po kilku świetnych nocach, dzisiajsza to koszmar.. budzil sie co godzinę i spał u mnie na brzuchu..chodzę na rzęsach.. do tego to mały wymuszacz.. jak mamy nie widzi to bawi się i kombinuje a jak mnie widzi, to koniec - tylko rączki.. ząbkowy koszmarek też trwa.. wczoraj poszedł w ruch pnadol i viburcol..jak ja nie lubię tych zębów!!!! Nie ma ich - boli, są - jeszcze bardziej bolą!!! wrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry