eMemte – kurcze ja probuje odstawic cycka jest to straszne….podaje tatus ale zawsze ja i tak wyciągam cycka,od poniedziałku wracam do pracy,chyba Pojdzie w ruch laktator i tylko moje mleko plus jakies kleiki….oby się udało….poza tym nic nie chce,dajemy obiadki,soczki ,owocki, czasami jakiegos owocka zje jak go przyglodze, obiadków tyle już wyrzuciłam , że ho ho 3 by wykarmiły
kicrym – tak wino jest jednym z mocniejszych alergenów, jak ser żółty i kakao
,ale już coraz mniej widze bo coraz częściej i jem ser i dwa łyki winka
Malamii – jak tam bactrin? Dziśbyłam u lekarza mojego (znowu chorzy jesteśmy)poprosiłam o antybiotyk bo w pon wracam pracy i w końcu mi dałateż stwierdziła, że to nie ma sensu,a antybiotyk nie wpływa na dzieciaka….więc nie wiem po co tyle kombinowania….
Poza tym zapytała się mnie co małemu przepisali ,to jej powiedziałam, że Bactrim –a onado mnie , a wiesz co to jest ten Bactrim? A ja, że nie wiem „) no jak to Elu przecież to zwykły scorbolamid ;0
No ładnie – a jaka różnica w cenie

Ach te farmaceutyki ….
Konwalianka – mały super już raczkuje…brawa dla Tymcia….
Wiesz ja też chciałabym jesczez pokarmić i taż mam takie obawy jak Ty , żemogłabym coś stracić, ale muszę dwa dni będępracować w tygodniu z dalaod domu,więc nici z dojazdem na karmienie (80km od domu) i to 16 godzin , ale za to reszte tyg mam wolne ,więc nadrobię cacusia

Alepowiem szczerze, że czasami mógłby w nocy dłużej pospać….spi od 20 -23.30cyc, 00:00 – 03:00 cyc , 3;30- 6, 6;30 cyc i łazęgi do 9
Teraz już zmniejszyliśmy drzemki i powiem szczerze, że nie wiem co było lepsze jest częściej marudny ale już spac niedojdzie.
Mamy 2 dłuższe drzemki o 9,9;30- około1,5 – 2 h, i potem 15,16;00 też 1,5 – 2 h
Kochana i nie przełąm się z tym chodzikiem…nie kupuj!!!!!!

no i widzisz ruszył a tak rozmawiałyśmy dopiero ,ze same leniuszki
JA: kurcze tak Was czytam to my w nocy mamy nawet raj , a ja myślałam, że mamy masakre tyle razy wstawanie

He He
My też w domu siedzimy bo jak już wspomniałam znowu chorzy jesteśmy

od dziś antybiotyk biore wiec zobaczymy …
Poza tym taka zawierucha jest u nas mąłż odśnieżał 1 godzinke nasz mały plac a za pół godziny było to samo:0
A odchudzanie ,ha ha ja też nie mogę się wziąć poza tym mam takie braki na słodycze….okropność ….,ale jak będę schodziła z cycusia to koniecznie będę musiala zrezygnowac ze słodyczy
Anetkaaa - raczkował dokładnie jakiś tydzień ha ha dalej raczkuje, ale też chce ganiać
Ale jak już wspominałam nie chce nic mówić tylko abuuuu,ałeeeee bwbwbw i takie tam .
Poza tym kawusi nie mogępićbo mnie pogoni
Okresu dostałam 1 lutego yhyyyyy myślałam, ze jeszcze trochę poczeka
Marzena19…- u nas tez były szmery i na każdej wizycie je sprawdzali i były coraz mniejsze i mniejsze Az ucichły

także nie denerwuj się będzie ok.
A treaz jakiś filmik i spanie dobranoc wszystkim

co by nas nie zasypało przez tą noc