Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ni4e nie to nie przez Nadie chociaz dziaj zbudzila sie po 5 i koniec spania ale dla mnie to jeszcze srodek nocy
wczoraj cos we mnie wstapilo i noemoglam zasnac niewiem ktora to byla godzina chyba dobrze po polnocy....Wisienkotez tesknimy za Toba ale to zrozumialae ze wraz z praca jest multum obowiazkow buziaymalami he sto latek dla solenizantow/ek
konwalianko ,anetka ,aneta ania ,daga ,samea,monia i wszystkie niewymienione milego dzionku**
Górne jedynki tuż, tuż...daję im kilka dni żeby się pojawiły. Katarek Kinia jeszcze ma, ale już niewielki. No ale pleśniawek nie możemy się pozbyć: nystatynę odstawiłam, bo mała po niej wymiotuje, próbowałam trzeć samą tetrą, ale wczoraj z rana się znów pojawiły. No i znów od wczoraj wróciłyśmy do Aphtinu, ale to też niewiele pomaga 

Moja Kinia dzień młodsza a takich rzeczy jeszcze nie potrafi...
;-) A u lekarza byłyśmy w poniedziałek i przepisała Nustatynę, ale tak jak pisałam - Kinia po niej wymiotuje...a ten syrop to może Flumycon ????(czy coś takiego?-nie wiem czy nazwę dobrze napisałam). Czytałam o sposobach na pleśniawki w necie i na taki syrop właśnie się natknęłam, że pomaga, ale na receptę jest.