reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witam;)
Dawno bylam ale podczytuje regularnie;-)u nas bez zmian maly raczkuje, wstaje gdzie sie tylko da. Niestety rano wstaje miedzy 5 a 6 i pierwsza drzemke ma po 11 pol godz i kolejna po 15 tez pol:sorry:
Daga moj tez poczas snu siada, czasami polze go i zaraz spi ale bywa tak ze pokreci sie w lozeczku chwile i zasypia;-)
Sunset moj ma 0 plus a ja mam minus co rawada nie ma azs ale za to ma do teraz tradzik niemowlecy. Pytalas o spcerowki moj juz z mies jezdzi bo nie spi na spacerach, tylko w domu 2 x pol godz
Corin, Monia sto lat dla dziewczynek;-)

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio, dzięki! jak aphtin nie pomoże to pójdę do lekarza po receptę na ten syrop :tak: zdrówka!

daga,
no to faktycznie musisz się namęczyć aby Jowitkę uśpić...
u nas póki co nie ma takiego problemu bo Kinia jeszcze nie umie wstać na nogi.

konwalianka, sunset, corin, hej!

Moje dziecko od rana tak dokucza że masakra...

ANULA :) Rózia tez siada podczas snu i notorycznie wstaje, trzyma sie barierki łóżeczka, oczka ma zamkniete i ...stoi...jak ja połoze..spi dalej:-D
daga wspołczuje usypiania Małej:)
monia oby pleśniawy poszły precz:)

Ostatnia edycja:
Hej!!!moja jeszcze nie wstaje sama i nie siada ,ale jak ja pomagam to nozki ma silne i wstaje ,do raczkowania nie spieszno ale ja niepopedzam wszystko w swoim czasie:tak:Maqnio anula to oczy dookola glowy musicie miec ,chociaz i ja niepowiem musze tez miec bo sie przewraca i cuda wyprawia jak lezy:-pdaga ja nic nieporadze bo moja Nadia nadal "stacjonarna"czyli niewstaje sama chodz juz do siadu coraz blizej,Monia w koncu napewno wyleczycie te plesniawki&&&,Ewus 100 lat

Maqnio szczerze juz nie mam sil, dzis jest wyjatkowo podly. Dzis z nerwow nalewalam wode na mleko i poparzylam 2 palce wrzatkiem. On te zamknietymi siada ale kilka razy wybudzil sie przez to i chwile trwalo usypianie

teśka i na Nadię przyjedzie czas,zobaczysz ze jak zacznie czworakować to będziesz chciała, zeby przestała być aż taka mobilna:-D
anula bidulko tule:* Ziuta też nie do ogarnięca, zapitala po mieszkaniu z prędkością światła, broi i interesuje sie wszystkim poza zabawkami:-D

Maqnio u nas zabawki sa fajne poki sa w koszach i mozna wywalic a tak tez sa bee:sorry:najfajniejsze jest ciagiecie za firanke, wstawanie przy grzejniku i lozku no i przede wszytskim kable

Monia, Corin 100 lat dla dziewczynek!!!
Monia, Teśka
Maqnio dobrze gada- jeszcze będziecie tęskniły za stacjonarnym dzieckiem:)
Daga
u nas jest to samo ze wstawaniem przy zasypianiu. Mnie to już nie rusza, więc lekko przytrzymuję Bartka i po jakimś czasie mu się nudzi walka i znużony zasypia. Czasami jak mam gorszy dzień to wychodzę z pokoju i liczę na cud:)
Anula
u nas kable też były najciekawszą zabawką, więc musieliśmy przemeblowanie robić żeby je poukrywać. Inaczej człowiek na pyszczek padał zabierając diablątko od kabli.

reklama
A u nas jeszcze butelki z wodą i dekoder;)

Teśka Wiki też jeszcze nie raczkuje, ale już to próbujemy u niej wyćwiczyć na rehabilitacji (ale jest trochę starsza...) No i ona za dobrze nauczyła się radzić sobie pełzając więc postawi się ją w pozycji na czworaka to jest ok dopóki nie zobaczy celu do którego chce się udać i od razu się rozpłaszcza i uskutecznia pełzanie... leniuszek jeden...

Do góry