malamii06
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
dorzucam telefony
Mój Mateusz jest taki "na czasie", że od taty dostał prawdziwy telefon i to nie byle jaki - smartfon
pierwszy model BB taka kobyła że szok
ale zajmie się nim tylko pod waruniem, że jest nałądowany i gra albo świeci ;P
Mateusz od wczoraj zaczął przechodzić z pozycji czworaczej do siadu, na razie jest to taki pół siad, ale kombinuje
Armagedon nocny trwa w dalszym ciągu. Odstawiam żółtko i zobaczymy, czy się poprawi.
Anetka - kupię w aptece ten Pansoral, nie słyszałam wcześniej o takiej maści. Zobaczymy, może pomoże
sunset - mój Mateusz ma niewielkie zmiany AZS i my mamy konflikt.Co do żółtka to podejrzewam, że u nas powoduje bóle brzuszka i Mateusz źle śpi, co chwilę się wybudza i puszcza bączki, wczoraj postanowiłam odstawić żółtko i sprawdzić czy to przez nie...
Idę szukać na necie jakiegoś godnego czajnika, bo muszę kupić nowy, stary zaczął nam cieknąć :/
buziaki!!
dorzucam telefony
Mateusz od wczoraj zaczął przechodzić z pozycji czworaczej do siadu, na razie jest to taki pół siad, ale kombinuje
Anetka - kupię w aptece ten Pansoral, nie słyszałam wcześniej o takiej maści. Zobaczymy, może pomoże
sunset - mój Mateusz ma niewielkie zmiany AZS i my mamy konflikt.Co do żółtka to podejrzewam, że u nas powoduje bóle brzuszka i Mateusz źle śpi, co chwilę się wybudza i puszcza bączki, wczoraj postanowiłam odstawić żółtko i sprawdzić czy to przez nie...
Idę szukać na necie jakiegoś godnego czajnika, bo muszę kupić nowy, stary zaczął nam cieknąć :/
buziaki!!
pewnie i tak bendzie ze bende tesknic za leniuszkiem
Malami o jacie dostal smrtfona
?moje marzenie
dzisiaj musze isc do pfrzychodni po recepe na bebilon pepti ,zapowiada sie fajny dzionek ,sloneczko
milego dnia
Ostatnio kupilam malemu kurtke na 80 ale jest na styk i buciki rozmiar 21