• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

halo!!!Monia slyszalam o tej masci czy ona na recepte jest ??bo ja walcze u Nadii z odparzeniami i potrzebuje czegos skutecznego:tak:a co u nas tak po krotce ,ma dwa zeby Nadula moja ,wiercipieta straszna nawet teraz na kolanach :-Dniemoge noigdzie zostawic bo boje sie ze spadnie mimo ze nie raczkuje to wszedzie jej lapki i nie tylko laza:sorry::no:i tak jak wszystkie mimo ze niepracuje poki co czasu brak na wieksze wywody tu na forum ,nawet niedoczytam bo miele sie cora ,mam nadzieje ze u was wsio dobrze pozdrwiamy ,Maqnio kciuki za zdrowko chrubstwa odczpic mi sie od maluszkow:growl::-Dpaaa

reklama
moniu imienniczko moja :) wiem , dziekuje, u nas tormentiol jest na porzadku dziennym:) do tego 3 razy dziennie smarujemy pupe pimafucortem i naprawde jest super poprawa:)
tesiu tormentiol nie jest na recepte, dostaniesz go w kazdej aptece, to taka brazowa masc o dosc nieprzyjemnym zapachu, ale naprawde działa cuda!!! buzi dla Was:)

alez tu dzis cicho....

maqnio, nie wiedziałam że Ty też Monika :-D:-D:-D No niedługo mamy imieninki :-);-)

Teska, hej! Tak jak maqnio Ci pisze - Tormentiol jest bez recepty, kosztuje ok. 10 zł i naprawdę jest super! U nas tylko to pomaga:tak:
Aha, jeszcze dobrze jest wykapać dzidzię w kilku kroplach nadmanganianu potasu 1-2 razy w tyg. Stary sprawdzony sposób :tak:

Kinia już śpi od 40 minut, dałam jej Viburcol na noc, może ciut pośpimy???:eek:

I znów wieczór. Nawet nie wiem kiedy mi te dni mijają. Jowita trochę marudziła w dzień. Później "chodziła"z wystawionym językiem i tak śmiesznie nim ruszała. Pokazałam jej jak zrobić rurkę z języka, próbowała powtórzyć, ale jej nie wyszło :-DOgólnie to cały czas tylko mama i mama. Jak robię coś w kuchni, to przyczepi mi się do spodni i chce wstać :-)

monia
obyście dzisiaj przespały calusieńką noc :-)

Ja też już się powoli zbieram do spania. Kolorowych snów :*

Aaa i my tez już tormentiol stosowałyśmy na pupkę , nie wiem może raz albo dwa. Częściej ja go używam jak od kataru mam czerwony. Posmaruję na noc i rano nie ma śladu :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry porannie !!!Wbijam sie do was z kawa ,Maqnio ,MOni jeszcze dzis polece i kupie jej ta masc ,dziekuje:happy2:Daga graytki przespanej nocki.A ja stresa mam bo jutro do alergologa w koncu bo na Nfz dwa miechy czekalysmy mam nadzieje ze troche tam sie dowiem czegos ,a nie 2 miesiace czekania 5 minut wizyty ....musze jescze jak cos zaswiadczenia wziasc na Bebilon pepti bo teraz wymagaja tego.Ja dla Nadii tez pare razy dawalam ten wiburcol najczesciej na noc ale ci powiem ze u nas to niebardzo pomagalo,ale mam nadzieje ze u was pomoze .Dobra uciekaM miLEGO DNIA!!!:tak:

halo!

nocka standardowo 7 pobudek...dzieki bogu bez goraczki, wymiotów, biegunki:-D:-D to najwazniejsze, a poza tym moze wogóle nie spac, bylby zdrowa była:)

moniu a no chyba 4 maja mamy imieninki..o ile dobrze pamietam. mam nadzieje ze nocka ok:)
daga Rózina też notorycznie urzęduje ze mną w kuchni i stoi "przyczepiona" do mnie a raczej do spodni i piszczy zeby na rece ja wziac. ale jak tu obiad gotowac z 11 kg na jednym reku:szok: :-)
tesiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:*

Hej!

Dawno już Kinii nie dawałam na noc Viburcolu no i dziś nocka super, tylko 3 pobudki, w tym jedna na jedzenie, z powrotem mała znów je w nocy od 3 dni. No i pospałyśmy do 6.30, a normalnie pobudki są o 6.00.
Teraz już kolejna drzemka :tak:

maqnio, no taaaak!!!Imieninki mamy 4 maja :tak: Ja to zawsze pamiętam tą datę, bo zaraz po weekendzie majowym ;-):tak:Rozumiem Cię z tymi 11 kg - u nas to samo, jak chce Kinga na ręce to jak ją noszę 10 minut to potem mi ręcę tak dygoczą że nie mogę ich opanować :szok::-D I też Kinia tyle waży :tak:

Teśka,
&&&&&&&&&&& za wiytę u alergologa! Obyście wszystkiego się dowiedzieli i najważniejsze żeby pomogła cos a wizyta :tak:

daga, nooo Tormentiol jest też dla mnie niezawodny!

Cześć. Dawno mnie nie było. Nie dam rady nadrobić.
Dziś kończymy rehabilitacje bo mały w piątek w końcu usiadł. Tzn. mamy miesiąc przerwy w rehabilitacji, ale odpocvzniemy. W nocy mały 2 razy je i często się budzi. Poza tym na nic nie mam czasu. Ciągle mnóstwo pracy. Marzy mi się odpoczynek i jedna noc przespana

Maqnio ciesze sie ze zdrowiejecie ,za was zawsze kciuki&&&&&:tak:mam nadzieje ze w koncu uda Ci sie w koncu przespac wiekszosc nocy bo sen jest bardzo potrzebny ,Rozyczko cioica prosi w dzien mozesz szlec a w nocy spij jak aniolek ,wysylam pozytywne fluidy zebyscie mialay duzo sily ,ucalowanka,Zakupilam ta masc zobaczymy ale i bez tego temantolu to pupcia wyglada o niebo lepiej ,niewiem czy to nie wina plynu da kapieli mamy z Niwea i wykapalam wczoraj i przedwczoraj samym mydelkiem babbino niewiem czy to zbieg okolicznosci czy naprawde cos na rzeczy z tym plynem...bylysmy u tesciowej Nadia bez porannej dzremki usnela u tesciowej na 20 minut a rozdraznioona sie obudzila wiec poszlysmy do parku gdzie spotkaLYSMY MOJA KOLEZANKA Z CORECZKA W CZERWCU 2 LATKA SKONCZY ACHH JAKIE ZAUROCZONE SOBA BYLY ,LAPALY ZA RACZKI SMIALY SIE DO SIEBIE STARSZA CALOWALA Nadie w policzki normalnie cudowny widok ,a potem to juz masakra cala droge do domu plakala niedospala widocznie ,a ja sprintem jak kubica z wozkiem pedem do domu weszlysmy tylko do naszego bloku i juz cacy bylo,dzieki Bogu teraz zasnela ,mam nadzieje ladnie pospi :tak:Asica hejj super ze rehabilitacja pomaga ,buziaki dla Blazejka

reklama
hej kochane,
U nas ząbki na tapecie - 4 górne idą.. do tego nocne pobudki jak u maqnio, no i mój brzdąc nauczył mi się otwierać drzwi (przesuwane) do garderobo-składzika i teraz mam urwanie głowy, bo on ciągle tam chodzi i znika z oczu..
Zmagamy się z azs-em na dłoniach, ale psocia już mi poleciła kremik, więc będę stosować, testujemy mleczko nie dla alergików i alergie takie jakie były nadal są, więc chyba jednak białko nie ma na to wpływu.. nic nowego poza tym się nie dzieje..

Tulę i całuję wszystkie szkraby:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry