Heja !!! U nas marud i placz od paru dni ,raz mniejszy raz wiekszy na szczescie nocki okej ,napieraja dwie gorne jedyneczki jeszcze sie nieprzebily ale pewnie juz niedlugo
U nas opogoda dzis paskudna ,w nocy burza byla atraz pochmurni i deszcz ,w domku siedzimy dzis.Pozniej Was doczytam bo sporo nadrukowalyscie 
wisienko hej hej kochana bidna ty zabiegana ,naladuj chodz troszke w wekend akumulatorki ,padlam Mila "łajdaczy sie "na podlodze buhahahhaaa
Ucalowanka dla was slicznotki 
asica kciuki za zabki niech szybko wyłaza i nie mecza Blazejka &&&& ,u mnie nie ma zadnego sklepu takiego z wozkami ,sa dzieciece ale tylko z takimi "*******kami " jak kosmetyki itp wiec tez myslimy nad Allegro...
miczka za wyspanie &&&& buziole dla szymka
silvia maly terminator z Aleksika :*
monia ,Maqnio ,wydrusia ,konwalianka ,daga ,Ania ,Nil ,Zaneta ,Monia,basieniak ,anetka,silvia
Milego dnia
U nas opogoda dzis paskudna ,w nocy burza byla atraz pochmurni i deszcz ,w domku siedzimy dzis.Pozniej Was doczytam bo sporo nadrukowalyscie wisienko hej hej kochana bidna ty zabiegana ,naladuj chodz troszke w wekend akumulatorki ,padlam Mila "łajdaczy sie "na podlodze buhahahhaaa
Ucalowanka dla was slicznotki asica kciuki za zabki niech szybko wyłaza i nie mecza Blazejka &&&& ,u mnie nie ma zadnego sklepu takiego z wozkami ,sa dzieciece ale tylko z takimi "*******kami " jak kosmetyki itp wiec tez myslimy nad Allegro...
miczka za wyspanie &&&& buziole dla szymka
silvia maly terminator z Aleksika :*
monia ,Maqnio ,wydrusia ,konwalianka ,daga ,Ania ,Nil ,Zaneta ,Monia,basieniak ,anetka,silvia
Milego dnia
bo poszedl na fuche ,a potem pojechal robic auto bo cos zgzyta w naszym złomku;-)i tak pewnie do wieczorrra bendziemy z Nadia same ,ani tu wyjsc ani co bo zimno ,na dodatek Nadi przez te zeby marudna i placzliwa ,i cos ostatnio jakas przylepka sie zrobila ,zawsze byla i ja to lubie ale teraz to przesada boo tylko wyjde do kuchni czy lazienki to od razu placz krzyk..ale mam ochote na piwo chyba zazycze by maz mi jakies kupil na wieczor 
nie wiedzieć czemu....