hej
My od 6 nie śpimy, ale w sumie na nocki ostatnio nie mogę narzekać. Pewnie będzie gorzej jak zęby znowu dadzą o sobie znać.
Nil jak tam, robisz brzuszki? Mi po ciąży został duży brzuch, boczki i uda i strasznie chcę się tego pozbyć.Chcę zrzucić 5 kg. Niby to nie jest tak dużo , ale za cholerę nie mogę się tego pozbyć. Diety nie chcę stosować bo wiem , że długo bym nie wytrzymała poza tym boję się , że wszystko by wróciło jak zaczęłabym jeść normalnie. Brzuszków nienawidzę , ale nie wiem czy jednak nie będę musiała ich robić. Na razie od dwóch dni kręcę hula hop. Mam nadzieję, że chociaż trochę mi pomoże. Na razie mam mega siniaki!! do tego chcę zacząć skakać na skakance. No i jak nic nie pomoże to może dołożę te brzuszki...
Wszystkiego najlepszego! Urodziny?
Pia Love współczuję sytuacji z rodzicami, ale tak jak piszesz - masz teraz swoją rodzinę która jest najważniejsza
Marzenka postaram się częściej odzywać

a jak serduszko Klaudusi?
Maqnio dziękuję za odp. My wcześniej chodziliśmy na zajęcia, ale w sumie z 10 wykupionych godzin byliśmy tylko 2 razy bo mały albo chorował albo był właśnie po szczepieniu więc można powiedzieć , że wydaliśmy niepotrzebnie pieniądze i tym razem chcę chodzić z nim sama bo wiadomo , że pójdę wtedy kiedy będzie nam pasowało
A co do smoka to tak jak piszesz jak Rózinka będzie starsza to spróbujesz ją odstawić, a może wtedy będzie łatwiej
Anetaa gratulację dla Bartusia
Teśka trzymam kciuki za alergologa
Muszę zmykać bo mały już domaga się zainteresowania.
Miczka oby tak zostało

Wszystkie mamy które ominęłam pozdrawiam