Witam się nocnie.
Aniu zdrówka dla Karolinki:*
maqnio ja tez tak mam ze ciagle gdzies brud jeszcze widze jak sprzatam. Odpocznij dziś kobieto.
sunset cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze. Dbajcie o siebie:-)
daga hmmm ja moim maluchom w takiej sytuacji daję maliny na ciepło, smaruję pulmexem
Miczka przykro mi:-(również mam nadzieję, że jednak jest jakas szansa
konwalianko śliczne ciuszki a gdzie kupilaś jeśli mogę zapytać te buciki z Tomkiem, są super! jeżeli już pisałas to przepraszam musiałam przeoczyć (pamiętam, że czapkę w tesco)
Tesiu:*
U nas hmmm źle to mało powiedziane:-( Mój mąż o wszystko mnie oskarza, mówi, że musi pic bo...jestem dla niego niemiła

W ogóle szkoda gadać, nie mam po prostu słów ani sił:-(Wczoraj bylo źle, dziś...jeszcze gorzej.
To, że mi jest źle to jeszcze nic ale dzieci wszystko czują a córcia coraz bardziej okazuje niechęć do taty. Nie wiem czy to moja wina, staram się uczyć ja szacunku do taty również ale nie wiem czy to mi do konca wychodzi bo mała nic przy sobie nie da mojemu mezowi zrobic. Nie wiem czy to dlatego, że on nigdy tego nie robił (ubieranie, przebieranie, kąpanie, czesanie, mycie zebow, karmienie, obcinanie paznokci, usypianie, czytanie bajek, szykowanie na spacer itp) czy widzi kiedy ja jestem zla na meza i zachowuje sie podobnie. Gabrielek tez od kilku miesiecy zaczyna plakać jak tylko widzi wyciagniete do niego rece taty ale ostatnio bylo troche lepiej. Kilka razy dal sie tacie uspic, słuchał z nim muzyki, wytrzymal na spacerku conajmniej godzine (tak to po kilku-kilknastu minutach przychodzil do domu).Przepraszam, że tak smęcę musialam sie wygadac.
Dobranoc:*