Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet bym sie nie spodziewala ile ona slyszy, widzi i rozumie:-) np niby sie bawi a slyszy wszystko o czym inni rozmawiaja
napis co tam u Nadusi, juz szybciutko biega?
echh...a o diete pytalam bo chodzilo mi o te wrzody ,bbo tak to kochana jak dla mnie niepotrzebna ci zadna dieta ,wygladasz ,super ,piekna buzia i cała reszta ,no i wiadomo po kim Rozinka odzidziczyla urode 

otwiera wszystkie szafki juz musze robic zabezpieczenie ....a jak widzi jak wchodze tutaj do was na bb ,wtedy i ona przychodzi ,bo lubi patrzec na te emotikony 

oj moj podly wskakuje na lozko i pokazuje ze skoczy, a gdy ktos przyjedzie popisuje sie na calego, ostnio brak mi cierpliwosci, rzucanie sie na podloge zakonczyl za to kladzie sie na lozku i krzyczy bez powodu, pytam o czy czegos chce a tan dalej krzyczy. Gdy co zle zrobi tlumacze mu ale on ciagle biega i nawet nie slucha, lapie go za reke i staram sie zeby postal chwile spokojnie i nadal tlumacze ale wyrywa sie i nadal biega. W nerwach rzuca tym co ma pod reka
ogolnie ze wszystkim jest na nie
W końcu się przemóc i zacząć ćwiczyć i dobrze jeść