Witajcie,
jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc przy chrypce! Kupiliśmy Tantum Verde i dzisiaj dziecko już jest inne, troszkę tylko odkaszluje, już mija. A ja jestem na siebie zła że w piątek jej nie zabrałam do lekarza
ale jutro idziemy aby pani dr. żeby zobaczyła czy jest wszystko ok.
Życzę Wam milusiej niedzieli :* troszkę więcej o nas tutaj na blogu.
Aaa i widzę, że u niektórych z Was już stoi choinka
ja ubieram 23.12 wieczorem jak mała będzie spała bo boję się, że ubieranie choinki z malutką będzie o wiele trudniejsze a tak to rano sie obudzi i będzie coś nowego, lubię tą tradycje kiedy 24.12 ubiera się choinkę, gotuje, sprząta a potem siada do stołu. Nie mogę się doczekać 
Kiss :*
jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc przy chrypce! Kupiliśmy Tantum Verde i dzisiaj dziecko już jest inne, troszkę tylko odkaszluje, już mija. A ja jestem na siebie zła że w piątek jej nie zabrałam do lekarza
ale jutro idziemy aby pani dr. żeby zobaczyła czy jest wszystko ok. Życzę Wam milusiej niedzieli :* troszkę więcej o nas tutaj na blogu.
Aaa i widzę, że u niektórych z Was już stoi choinka
Kiss :*
tez mam chwile poki Bartek zasnal;-)
najgorzej bylo na poczatku teraz w miare przywyklam do niespania w nocy. Co do zachowania Szymka wg mnie to kolejny etap Bartek tak mial ale zaczyna mu prechodzic;-)
Mam nadzieję, że ta nocka będzie lepsza ale w razie czego idę zaraz spać :-)
Chociaż tu też starał się jak mógł - podkładał mi poduszki, podawał do karmienia, brał do odbicia czy budził jak Szymek zasypiał przy cycu hehe
pozniej zaczely sie schody nakarmic nie umial, wyjsc nie chcial bo dziecko na spcerach nie spalo, w nocy wstac nie chcial ale ile mozna
miłego dzionku