Hej!
Jakieś pustki tu ostatnio
Sorki, że nic nie pisałam, ale byłam w złym nastroju i nie chciałam Wam smęcić :-(. Cały czas oczywiście Was podczytuje i jestem na bieżąco :-) mnie porządki świąteczne oficjalnie rozpoczęte. Została mi łazienka i kuchnia

(jak ja nie lubię czyścić okapu, ten tłuszcz bleee

)
Poza tym ubraliśmy już choinkę no i kupiliśmy już trochę prezentów, ale nadal nie wiem co kupić mężowi. Podzielcie się swoimi pomysłami, bo naprawdę w tym roku jestem w kropce.
A propos świąt powiedzcie jakie potrawy szykujecie na święta? Chodzi mi głównie o te "niewigilijne", bo na Wigilię jedziemy do Babci Ł. i tam się nie wychylam z jedzeniem, ewent. jakieś ciasto zrobię.
Pia Love no to super, że chrypka ustępuje
Blanka urocza :-)
Iwonka Adrianek przesłodki w tych strojach, widać po oczkach, że mały cudak :-)
dobrze, że sytuacja z włosami opanowana
daga ta konsola to super sprawa, mój brat ma, niezła zabawa i trochę ruchu można zażyć siedząc w domu, szkoda że to spory koszt, bo pewnie też bym namówiła męża na to
Aneta pewnie już nie dogrzebiesz się do tego postu jak wrócisz, ale dziękuję za życzenia i oczywiście wzajemnie Pogodnych i ciepłych Świąt :-)
konwalianka jak Twoje mięśnie?
ad problem pampersowy to myślę, że po prostu Tymek zaczął sobie zdawać sprawę z tego, że "coś" dziwnego się dzieje i się stresuje
no to fajnie, że już masz porządki z głowy
Anula super, że Bartuś dał mamie pospać w nocy :-)
mój Grześ niestety tez za mną chodzi, czasami jak siedzę na kibelku to on chce na kolanka
nieźle zasuwasz z tymi porządkami
miczka a to Szymek sam się nauczył zasypiać samemu czy jakoś go uczyliście, Grześ niestety sam nie zaśnie

no no podziwiam za ćwiczenia
daga masz rację z tymi poradami dot. wychowania, każdy "uczony" co innego mówi i jeszcze wszyscy naokoło wszystko obserwują i krytykują nas, rodziców (tzn. głównie matki)
Marzenka zdrówka dla Klaudusi
Wisienko Witaj, jestem tu nowa :-)
wydrusiu jak Lila?
maqnio super, że tak Ci dobrze na tej dietce, zazdroszczę Sylwestra,
silwia mój Grześ śpi max 2 h jednorazowo i ja też często z nim śpię w dzień, a potem siedzę długo w nocy, chcę się od tego odzwyczaić, ale u nas nie ma problemu z nocnym zasypianiem, więc nie mam motywacji
to chyba tyle
resztę dziewczyn pozdrawiam
i chyba już czas spać
Papa :-)