Witam!
Corin, Daga, dziekuje za zaproszenia. Cory macie slodkie

Monia, pomysl z kubkami dobry, ale moze to ty powinnas byc na tych kubkach

daj znac co z @....
My bylismy na komuni, bylo tak sobie...i jeszcze popsul nam sie samochod. dziob sie chyba przeziebil, bo od soboty w nocy bardzo kaszle, w dzien spokoj. spi bardzo niespokojnie. jutro znow wizyta u pediatry. a naprawde pilnujemy, zeby byl ubrany odpowiednio....nie wiem juz czy to alergia sie nasilila, czy raczej przeziebienie.dzis sam pokazal, ze chce wejsc do zlobka, ale jak tylko zaczelam go przebierac, zaczal plakac....
Daga, jak sobie tylko jowitka nie wymysli ponownego wlozenia szczebelkow, to sie przyzwyczai.
dziewczyny, na tej komunii bylo troche dzieci w wieku filipka. ale tylko my i szwagierka wyszlismy z dziecmi na spacer, na zewnątrz. reszta bawila sie sama w sali hotelowej, gdzie bylo dosc duszno i nudno. zauwazylam, ze filip potrafi zrozumiec, ze nalezy dzielic sie zabawkami, -raz ja, raz ty, inne dzieci podchodzily do tego z placzem i awanturą. filip chcial wiele rzeczy wziasc do raczek, ale po tlumaczeniu, ze narazie nie moze, bo ktos inny sie bawi, spokojnie czekal. bardzo mnie zaskoczyl swoj apostawą, choc powiem wam szczerze, ze czasami, zostaialismy dziciom pole do popisu, zeby jakos same sie dogadaly, bez naszego wtracania rodzicielskeigo, i oprocz krzyku i lez, byly tez przepychanki. wtedy zabieralismy zabake zupelnie. trudny wiek, to jeszcze nie etap dzielenia sie i wspolpracu, chociaz widze ze filip potrafi ladnie wspolpracowac i podac dziecku zabawke mowiąc slodkie prosze