Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze jak wstawała po 6 to już była wyspana i pobudka na całego. Ja jutro jadę Dziewczyny składać podanie i cv na stanowisko nauczyciela biologii w pobliskim gimnazjum (2 km ode mnie), bo nauczycielka odeszła i jakaś tam szansa jest. Ciekawa jestem, co mi jutro dyrektor szkoły powie, ile tej szansy mam...Trzymajcie kciuki! U nas w okolicy ciężko z pracę, najbliższe miasto 40 km ode mnie...Mąż przecież też pracuje 200 km od domu, bo tu pracy nie mógł znaleźć. A ja bardzo bym chciała uczyć...Poszłam na takie studia właśnie z powołania, a nie z rozsądku i czasem tego żałuję...
:-)

To są plotki, ale prawda zawsze leży po środku. A znajomości się liczą najbardziej. Co do rozmowy z panią dyrektor to naprawdę złe wrażenie na mnie wywarła, taka opryskliwa, aż mi się płakać chciało jak wyszłam, bo potraktowała mnie jakbym była debilem nic na ten temat nie wiedzącym. Zero życzliwości dla człowieka. Przecież wszystko można normalnie wytłumaczyć, z kulturą. Sorry, że tak smęcę, ale muszę to wyrzucić z siebie...