Miczka
Fanka BB :)
Daga nie wiem z czego będziesz robić ten tort ale może dodać kakao np. do masy? Albo zrobić po prostu czekoladową masę i tym posmarować uszy. Ja też planuję zrobić tort, taki w kształcie cyferki 2. To będzie mój pierwszy tort więc już się boję. Tym bardziej, że w pieczeniu nie mam zbyt dużego doświadczenia. No ale kiedyś trzeba pierwszy raz spróbować.
Maqnio super wieści, trzymam kciuki za powodzenie w starankach. No i brawa dla Rózi - jestem pełna podziwu za sukcesy w odpieluchowaniu! I to w nocy, hoho!! Dla mnie to abstrakcja, może za rok do tego dojdziemy hehe
Maqnio super wieści, trzymam kciuki za powodzenie w starankach. No i brawa dla Rózi - jestem pełna podziwu za sukcesy w odpieluchowaniu! I to w nocy, hoho!! Dla mnie to abstrakcja, może za rok do tego dojdziemy hehe
Mam nadzieję, że wreszcie jej się to spanie polepszy. Co prawda, źle nie było, ale budziła się 2-4 razy a to na picie, a to na smoka, a to żeby pogłaskać, bo zwyczajnie coś jej się śniło...Dziś od rana 5 razy wołała SAMA siusiu i 3 razy pięknie zrobiła, a te 2 to chyba powiedziała za późno i mama nie zdążyła zdjąć pieluchy i posadzić na nocnik
Może na necie poszukaj sposobu? Dla Kingi tort będzie piec moja sąsiadka - cukierniczka ;-) W tamtym roku też ona piekła. Hmmm, może za rok i ja się odważę :-)
Biszkopt jest zawsze dla mnie najgorszy do upieczenia.
Kiedyś pisałyście o szczebelkach, że już Wasze dzieci nie muszą mieć szczebelków w łóżku, mój jak wchodzi do łóżka to musimy mu założyć te szczebelki bo sam się o nie upomina. Już nie wspominając o butli na noc i w nocy
Chociaż kilka ostatnich nocy było niezłych bo dostał butlę jedynie nad ranem. Mówię Wam, masakra jakaś z tym moim bąblem. Oj długo będziemy jeszcze mieć i butle, i szczebelki i pewnie pampersy, szczególnie gdy w domu jest niemowlak który tylko na mleku (gdy ona się pojawiła to Filip nagle zaczął dopominać się mleka w dzień ale na to byliśmy przygotowani).