orchidea_
Dzidziulek kochany <3
Corin o kurde to nieźle Cie ścięła faktycznie
może się przywyczaisz kochana a do wiosny troszkę odrosną ;-) może i ja sie wybiorę do fryzjera bo mam te odrosty okropne :-( ja tam już nie czytam nic na necie,bo popadłabym w paranoje i nic bym nie robiła,nie jadła nie piła czy coś podobnego
Veronique nie czytaj tych pierduł w necie bo sama będziesz w sobie chorób szukała a to nie ma sensu w naszym stanie ;-) darmowe nerwy 
może się przywyczaisz kochana a do wiosny troszkę odrosną ;-) może i ja sie wybiorę do fryzjera bo mam te odrosty okropne :-( ja tam już nie czytam nic na necie,bo popadłabym w paranoje i nic bym nie robiła,nie jadła nie piła czy coś podobnego
Veronique nie czytaj tych pierduł w necie bo sama będziesz w sobie chorób szukała a to nie ma sensu w naszym stanie ;-) darmowe nerwy
dobrze,że jak narazie sie pogoda poprawia bo te śniegi już dobijają człowieka. basieniak no to też masz nieźle kurde pogida swoje robi :-( ja uciekam troszkę poczytać .. :*:*:* brzuchateczki
. Muszę jednak też coś wygodnego kupić bo niestety siła grawitacji działa. Ja też jak dłużej nie czuję ruchów to dostaję kota i zmieniam pozycje w nadziei że wkońcu ktoś do mnie zapuka. Zauważyłam że jak coś zjem albo wypije i się położe to wtedy dzidziuś dostaje kopa. Zastanawiałam się nad kupnem DETEKTORA TĘTNA PŁODU. Co sądzicie?