• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam popołudniowo!

Dziewczyny, zdecydowanie lepiej wyglądać za młodo niż za staro..... ja na szczęście w genach mam zapisany młody wygląd, bo ani Babci, ani Mamie nikt by nie dał tylu lat, ile mają....:)

Ale do rzeczy - wróciłam z wizyty - dziecko zdrowe i proporcjonalnie się rozwija - pupę ma tak śliczną, że zdecydowanie po tatusiu ją odziedziczył/ła - nie raczyło się wywinąc przodem do nas, więc płeć tajemnicą nadal pozostanie.....:-)

ale jak zobaczyłam tą dupkę i te stópeczki..... ech..... wracałam do domu taka radosna, że szaruga za oknem zmieniła się w piękny letni dzień.... :)

balkan super,że dzidzia zdrowa i ma ładną pupkę hihihi no w sumie czasem fajnie wyglądać młodziej,ale czasem to peszy w pewnych sytuacjach życiowych,,psota laska kurka wodna przecież młodziutko wyglądasz :wściekła/y:

ja dzisiaj grzeszę już drugą kawą.

co do tej młodości to się zgadzam - zawsze lepiej młodziej wyglądać niż starzej. Nie ma do czego się spieszyć ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry