• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

reklama
No właśnie dlatego ja się bałam kupić spodnie ciążowe na allegro, bo ja z kolei trafiłam na inny typ bo normalnie nosze rozmiar 38, a tu 42 były dopasowane, aż w końcu kupiłam 44 :szok: bo wolę jednak zostawić sobie trochę zapasu. A tak ogólnie to moim zdaniem ktoś kto wymyślił spodnie ciążowe miał genialny pomysł... :-)

Ludzie!!! tego sie nadrobic nie da, od wczoraj wieczorem chyba 20 ston :szok: ja bylam u kumpeli i dopiero przyszlam. Koszmarne mam ostatnio te noce, dzisiaj nie spalam od 4-8 i przewracalam sie tylko w lozku. Myslalam ze zwariuje, do tego moj fretek zaczal kaszlec (tak jak ten kotek ze shreka) i musialam leciec go uspokoic bo obudzilby wszystkich. No cudnie bylo!!

Corin trzymam kiciuki za wizyte i z niecierpliwoscia czekam na wiadomosci ^^ oby dziewczynka :-D

Marzena ale bym zjadla kopytka !!! :wściekła/y: :rofl2:

u nas dalej pogoda nijaka, niby z rana swiecilo slonko ale wiater taki ze az kapuce musialam zalozyc, tak zimno! a myslalam ze uda mi sie z frytkiem wyjsc na spacerek co by bidok w koncu sobie pobiegal.

Maqnio ramka jest świetna:-) Chyba też taką zamówię:-) Pamiątka jak nic:-) właśnie mi mąż oznajmił że na weekend zabiera mnie do moich rodziców:-) ale sie cieszę:-D masakra

reklama
Wrzuciłam fotke.. ale jakoś sie sobie nie podobam..nie wiem, cos mi nie pasuje...taka buzie jak pączek mam w tych krotszych włosach.. chyba będę zapuszczać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry