• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

Maqnio, no pewnie i najpiękniejsze, bo lipcowe;)

Orchidea, zaczęłam podchodzić do wszystkiego optymistyczniej, żeby nie oszaleć i dziecka nie stresować. A co do kupowania, to ja mam taką taktykę, że odkładam co miesiąc kasiorkę i w 7 miesiącu będę miała już sporo do wydania;)

Marzenko, masz rację:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry sposób znalazłaś :-D chomikowanie kasy teraz nam jak najbardziej potrzebne hihi dobra idę na serial i zajrzę niebawem :*:* jak wróci któraś z wizyty krzyczcie głośno żebym słyszała hahahha ;-) :-D

Wpadłam zobaczyc co słychać:-p Corin juz poszła więc trzymam kciuki!!!! oczywiscie za moje wrożkarstwo:-D żebym wygrała bo nie wiem czy tego totka puścić:rolleyes: ...żartuję oczywiście ... trzymam kciuki za udaną wizytę;-)
To co mi się chce dziś spac to poezjaa jeszcze pizze upiec musze i pouczyć syna bo jutro ma klasówke z matematyki:confused2:

ja też zawsze lubiłam matmę, mogę pomóc ;)

właśnie przyszła do mnie książeczka, już mi się podoba, zaczynam i ja lekturę ;)
maleństwo dzisiaj wyjątkowo aktywne, a kopniaczki takie jakby silniejsze. Rośnie w siłę, cieszę się jak nie wiem :happy:

Wróciłam, koleżanka poszła..
I pochwialę się, kupiłam sobie spodnie (jeansy) ciążowe z pasem:):) rurki.. Wzięłam rozm M, ale jakoś mi z tyłka spadały, więc musialam wziąć rozm S :szok: chyba jakieś większe te rozmiary ciążowe mają, bo nawet zwyklych spodni nie nosze juz S..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry