reklama

Lipiec 2011

wydrusiu..odpisałam:)
balkan super, ze z dzidzią wszystko dobrze, to wazniejsze od poznania płci, na pewno nastepnym razem pieknie zapozuje
danuska..śmigaj do łózeczka odpoczywac!!!:-)

u nas tez dzis bialo.

reklama
Ufff, wróciłam. Ale naskrobałyście... Mam 10 stron do przeczytania, ale zostawiam sobie na jutro rano, cos musze robić od 5 ;-)
Wysiedziałam się u lekarza jak mało kiedy. Wizytę miałam na 15.30 a do gabinetu weszlam o 17.30 :wściekła/y: Lekarz przyjmuje na parterze kliniki, a na pietrze jest porodówka, myslałam że tyle porodow było i ciągle wzywany był, ale okazało sie że większośc z pacjentek które weszły przede mną wogóle nie było zarejestrowanych na dzis :wściekła/y: No i dopiero mi sie ciśnienie dxwigło...

Co do badania... Tętna wysłuchałam, maleństwo widziałam, ale niewyraźnie :-( Chyba ma jakiś gorszy sprzęt. Powiedzial ze jest za małe zeby przez brzuch zobaczyc coś konkretnie a dopochwowo tez nie wyszłoby juz dobrze. Wiec tylko odsłuchaliśmy tętna, zobaczylam jak dzidź rusza wszystkim czym tylko się dało i gin obiecał że za miesiąc spróbuje określić płeć :-)
No i ku radości męża dostaliśmy zielone swiatło w sypialni :-D

Gdańsk też biały, a ja już miałam nadzieje na szybszą wiosnę...

Orchidea, Sestina, Maqnio tak miałam wypoczywać ale nie zawsze się da niestety... miałam iść na chwilę do pracy a musiałam siedzieć cały dzień. Tylko już nie krzyczcie, bo grzecznie leżę w łóżku.

Corin, szkoda, że nie chciało się pokazać, ale najważniejsze wiemy - wszystko ok. A za zielone światełko trzymałam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
A u nas bez śniegu. Słoneczko na przemian z chmurami było.
No to uwagaaaaaaaaaaaaaaa! Placek leciiiiiiiiiiiiiiiii!!! A gulasz tuż za nim!
a corin to chyba specjalnie się z nami droczy:tak:
No między mną i M. też chyba widać różnicę, choć z kolei on się młodo trzyma, ale 15 lat nie mało
O! Jesteś corin!!!!

No, to wydaje mi się że przez najbliższy miesiąc to te zakłady bukmacherskie będą funkcjonować pełną parą!:-D Bo dziewczyny obstawiania raczej nie odpuszczą:tak:

corin super super super, najważniejsze, że dzidź zdrowy!!!

to czekamy jeszcze na kkasiulke i mala monis:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry