reklama

Lipiec 2011

reklama
no to się zadziało na wspólnej, łoooo... zawsze w czwartki najwięcej się dzieje żeby człowiek aż do poniedziałku musiał czekać.

Ja też mam dużą szansę na urodzenie jeszcze w czerwcu, w zasadzie jak sama wyliczyłam sobie termin to miało być na 30 czerwca a nie na lipiec.

No właśnie, mamy piłki i co teraz? Bo ja też nie wiem jak mogę jej teraz użyć. Orchidea dzięki za linka, przyda się :-) Chociaż tak się zastanawiam czy ja z tą przepukliną to w ogóle mogę...

Ostatnia edycja:
Corin ty taki twardziol jestes bo myslisz ze cie wczesniej otworza i bedziesz lepsza od mnie? sie bym usmiala jakbym wczesniej urodzila niz ty i poznecalabym sie nad toba za to ze tak piszesz i knujesz czwany plan z mailuj!!! :-D ja wam pokaze jeszcze wy maupice jedne!! TWARDZIOLE GORA!!! JUPIII@!!!! :-D

najwyzej od konca czerwca na forum nie bede wchodzic i pokaze sie dopiero w lipcu!! :-D :-D :-D sila mnie nie zaciagniecie do czytania waszych wymyslow :-D chyba ze sie w hiszpanii pojawicie :-D

To może poprostu delikatnie połóż sie na plecach miczka i Twój nawet niech pomaga Ci przy tym zawsze lżej dla Ciebie i przepukliny ale może zapytaj najpierw lekarza co i jak żebyś kłopotów gorszych nie miała :baffled:

Ja tak myślę że bardziej by mi się to zdało jako takie masowanie pleców niż ćwiczenia. Bo napinania mięśni brzucha raczej bym nie ryzykowała.

Orchidea dzięki za ten zestawik ćwiczeń:) a tak przy okazji, to te ćwiczenia można spokojnie wykonywać na takiej piłce jak Ty kupiłaś czyli z takimi wypustkami??

basieniak mi to w niczym te wypustki nie przeszkadzają,ale widziałam teraz piłki do połowy z wypustkami a połowa gładka ale to juz po fakcie haha tez fajna musi być taka

To mam jeszcze jedną prośbę - mogłabyś jeszcze raz wkleić linka z tą co kupiłaś, bo ona chyba w niezłej cenie była. A coraz bardzoej zastanawiam się nad takim zakupem. Tym razem sobie zapiszę:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry