reklama

Lipiec 2011

No ja wreszcie siadłam jak umyłam naczynia tak za reszte się wzięłam a mąz pomagał i już obiad zrobiony i posprzątane pupletki mam dziś kto ma chęć zapraszam z ziemniaczkami i surówą ;-)

reklama
morgenrood ja dziś też rosół (u mamusi oczywiście) pyyyycha był..a mięska z kurczaczka się tyle objadłam, że pęknę chyba..no ale dzidzi przecież potrzebne białeczko, żeby zdrowo rosła (oby nie za bardzo hah)

Hej' ja tez po obiadku i zmywanku. M poszedł po zakupki słodkościowe bo dziś niestety:( nie poklikam sobie tu z Wami bo kolezanka na plotki przychodzi;)Na szczęście "dzieciata" więc nie będzie sztywno hihi

dodi hihi no właśnie oby nie małe kolosy nam porosły :-D kurcze wczoraj w tv widziałam jak robił tam ktoś kurczaka i na jutro kurczak będzie :-D a w 1szym tymestrze patrzeć na mięso nie mogłam :-D sestina jak będzie zanudzała to wejdź tutaj i jej pokaż jak my sobie tutaj skrobiemy temaciki hihi

Orchidea, u mnie zależy od dnia, ale też ostatnio mięska za dużo nie mogę..no ale takie w rosołku to mi dzis smakowało!
Ale teraz juz lepiej, w pierszym trymestrze tylko troszkę mięska mogłam zjeść..wolałam zupki, warzywka itp:)

mailuj kurde to ja czekam aż któraś da znać żeby lecieć do auchana a ta juz sama pije hahaah cholera jaka no :-D :-D dodi ale kurde dobrze,że troszkę możemy teraz tego mięska bo wkpńcu potrzebne tez i nam i dzidzi :tak:

reklama
Ja probuje nadrabiać to innymi produktami bialkowymi...ale to nie to samo..
A muszę sie przyznać, że wczoraj o 1 w nocy zjadłam bułkę z szyneczką i pomidorkiem...i pewnie bym zjadła więcej, ale jakoś sie powstrzymałam.. tak to jest jak sie chodzi późno spać (to o kolacji się już zapomina, że się już jadło)

Licytuje ciuszki na all, ale niektóre juz mam przebite aukcje..a wiecej nie dam:) no trudno, będe szukać dalej, może w końcu sie uda:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry