reklama

Lipiec 2011

Ale ja mam czasem tak,że np ok 22 do mojego mówię kurde wiesz co głodna jestem hahaha ale wczoraj zamiast bułki zjadłam marchewki starte z jabłkiem i zasnęłam,ale tak to widze ciężko by było :-D :-D

reklama
Ale da sie wypic czy smakuje bardziej jak oranżada ?? dodi 3mam &&&& żebys coś znalazła fajnego ;-) sestina no fakt mogłaby uciec hahaa jakby tyle brzuchatek zobaczyła :-D

Ostatnia edycja:
Jak się trochę człowiek nie udziela to później ciężko przebić przez te kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt stron.. Mój humor dziś jakiś taki słaby... Chyba muszę trochę o siebie zadbać dla poprawy humoru... Boję się że czeka mnie dziś podobny wieczór do tego z zeszłego tygodnia... Znów ma przyjechać brat Żaba on jest nie przyjemny jak wypije i mam uraz po ostatniej wizycie ale co przecież nie zabronie mu przyjechać:angry:

Dziób_dziób a weź powiedz swojemu ,żeby dziś dużo nie pili :eek: bo nie chcesz słuchać nieprzyjemnego szwagra bo musisz mieć spokój chyba powinien Twój zrozumieć takie rzeczy :baffled: po 2gie zawsze możesz z nami pogadać ;) założysz słuchawki muzyczkę włączysz i na BB zajrzysz :-D

Wiesz gadać to sobie można a później i tak zrobią co zechcą... Zawsze się facetom wydaje że moga więcej a poźniej eh szkoda gadać... I tak z nimi nie będę spędzać czasu bo poprostu nie mam ochoty. Zamknę się w swoim pokoju z komputerem jak przyjadą i oddam się rozkoszy wybierania wózka :D

reklama
Dodi pomysł super z tym piwem ale by zaskoczeni bylo jakby wypili po 6 i trzeźwi by byli ..zobaczyć ich miny.."bezcenne" hihi Dziób dziób no i dobrze wózek będziesz wybierała z nami popiszesz i czas jakos Ci zleci dasz radę ;) no i sama nie będziesz w pokoju bo z dzidziulkiem !! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry