Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj byłam tak rozbita i nerwowa, że stwierdziłam, że zrobię coś na drutach. to się zrelaksuję. Powstał komplet dla Adasia: czapeczka i kamizeleczka taka wkładana przez głowę. Mam nadzieję, że się zmieści na wesele brata to kupię tylko spodnie, muszkę i koszulowe body i będzie ok.;-) No i faktycznie trochę mnie to machanie drutami uspokoiło.
Przecież zaraz polecą komentarze za plecami, że nie dbam o siebie w ciąży, bo one wszystkie odpicowane

Jeszcze jak kupię coś dla Adasia, to tylko pyta mnie czy coś dla niej też kupiłam - no i weź nie kup, nawet misia lubisa trzeba do koszyka wrzucić, żeby cokolwiek było. No i tak już całe życie będzie.

ciągle tylko piersi z kurczaka takie, piersi z kurczaka śmakie, piersi z kurczaka inne 
Co do inspiracji obiadowej poszukaj w necie, ja Ci mogę polecić blog kwestiasmaku.com jeśli lubisz zupy spróbuj kremu z kalafiora, zupy z gruszki i pietruszki i ju niedługo będzie sezon na szparagi które uwielbiam, ale krem z białych szparagów jest najlepszą zupą na świecie 

Dziś się wzięłam za przekładanie rzeczy w szafkach, żeby zmieścić ubranka dla małego - uwielbiam taką pracę 

ostatnio zauważyłam też, że kapcie dla dzieci strasznie zdrożały - zgodnie z zasadą im mniej materiału tym droższy artykuł 

Muszę ją wziąć jakimś sposobem, żeby pomierzyła co dobre, a co za małe, ale wydaje mi się, że większość będzie ok
pozostaje pytanie gdzie ja to wszystko zmieszczę??? N. bardziej niż dla siebie lubi kupować rzeczy dla małego, córeczki mojej przyjaciółki, albo swjej kuzynki, więc odpada dylemat, że dla niej też coś kupić trzeba
no chyba, że jesteśmy w empiku