Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wizytę mam dopiero 8 maja, a chciałabym wiedzieć czy wszystko w porządku. za dużo złych wieści się mnoży w tym 3 trymestrze
moja mama nazdiwic sie nie moze jak to teraz dziwnie,ze nawet do szpitala musisz brac swoje podpaski ,podklady itp,niedlugo jedzenie tez trzeba bedzie sobie pzrywozic,ehhh to se pogadałam
sutki tez sciemniały ,a plamy mam na policzkach ,wokól ust,zawszemi schodziły wiec mysle ze teraz bedzie podobnie
oby kaszel minał
jakkiedys robilam badania na poczatku ciazy to babki nie wiedzialy/slyszaly o niektorych badanaich i to laborantki
smiech na sali a jednozcesnie przykre....

A tak to może ze 2 razy mi macica stwardniała jak kamień, nie da się tego z ruchami dziecka porównać choć bywa, że jak kopnie to się człowiek ma ochotę zgiąć w pół 
kto mi powie jak odróznic stawianie się macicy od wypychania malenstwa? sprawia mi to spory problem;/czasem jestem pewna ze to twardnienia a czasem nie jestem tego pewna czy to to czy nie;/
haust dobrze ktoras napsiała ,dostaniemy 1000 zl a my ile dajemy?czlowiek skladki płaci a lekarz prywatnie, czesto badania tez moja mama nazdiwic sie nie moze jak to teraz dziwnie,ze nawet do szpitala musisz brac swoje podpaski ,podklady itp,niedlugo jedzenie tez trzeba bedzie sobie pzrywozic,ehhh to se pogadałam
haust ja wczoraj pojechalam dokosciola 15 min przedmsza zeby usiasc bo nie dałabym rady wystac,juz raz (z miesiac temuslabo mi sie zrobilo,masakra
emyly mam nadzieje ze Igi lepiej
dziewczyny nie wiedzialam ze becikowe od dochodu zalezy

trochę się nie mogę odnaleźć