• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Katka a w jakiej Ty okolicy mieszkasz? :-)

ja też będę musiała kogoś zapoznać, bo po wyprowadzce z miasta do znajomych 40km, na moim osiedlu domków to średnia wieku 45+ z dziećmi na studiach, a ja już widzę, że dziczeję, bo nawet z mężem nie mam o czym pogadać dłużej eh:-(

reklama
To ja się krótko dopiszę do listy beznadziejnych przypadków brakuje_mi_ludzi - wieś zdecydowanie nie sprzyja mi, w mieście lepiej się czułam. Co nas podkusiło... I właśnie te spacery! Masakra, cały czas jedna trasa, urozmaicenie polega na obraniu kierunku raz od prawej, raz ode lewej kółeczko. :dry: dziczeję to dobre słowo. Moi znajomi zostali 30km i tak jak u Lui bez samochodu ani rusz. Zresztą nawet do sklepu samochodem. niby jest podręczny sklepik ale strasznie drogi, to tylko awaryjnie.
Oj bo w deprechę wpadnę...

Dziewczyny ja obecnie mieszkam w bloku gdzie sa prawie moibrowiesnicy. No ok mojego starszaka, a 1 ciaza i macierzynstwo to jak ktos mnie zagadal to monolog szedl z mojej strony, az mi wstyd bylo. Przyjaciolke mamnkilka km dalej, ale jak sie mialysmy spotkac tobi tak ciezko... albo 1 chorw albo 2. Albo inny-tryb dnia, cos do zalatwienia. Ok. Wiecej tras spacerowych. :p

co do znajomości - też mieszkam na wsi ;) i mimo że niby rodziny dzieciate są, to też "klimaty zza płota" funkcjonują..
myślałam że w przedszkolu się coś bardziej rozchula, ale tak sobie jest.. może to ze mnie kosmita jakiś jest ;)
w pracy cóż.. przełożonym jestem więc też nie pogaduszę po babsku.. a znajomi ze studiów to dzieciaci w szczątkowym %
a ja też najwcześniej zaczynałam.. nie mniej jednak coś się dzieje, a jak się nie dzieję, to pakuje dzieciaki to auta
i jeżdże pokazywać im świat ;) park, park wodny, plac zabaw 1,2,3 itd.. poza tym samo to że 2 zołzy są to już mają zajęcie
"maaaaaaaaaaaaaaamoooo! bo ona mi zabrała...."
;)

fajowo że Tusiaczek już PO :) aż muszę looknąć w którym to tc :D GRATKI !!!

elifit qrcze kosmos masz z tym brzuchem!!!

malgorzatkar no ja jak dostanę zielone światło od gina to też pojawię się w moim klubie :D może nie od razu Zumba ;)
ale coś podziałam :D
..a tak w ogóle to mówiłaś, że na kiedy masz termin? ;P ;P ;P :D

Magdalenka ja widzę, że "klimaty zza płota" to mega hicior jest :-D i nie tylko u mnie ;-)Ja nie potrzebuję wianuszka znajomych ale byle do kogoś gębę otworzyć, na spacer wybrać. Same wiecie. A tu każdy spacery uskutecznia ale chyba dookoła domu :confused: To chyba ja taka dziwna, że łażę wszędzie. Ileż można pod domem siedzieć. Ale zauważyłam też, że tu takie obozy powstały :-D
A zagadują do mnie tylko stare babcie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry