Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale miałam czuja by tu wejść pomimo złego samopoczucia!!!!
I do tego cudem jakimś net w komórce pozwolił.....
To się dzieje!!!!! Strach tu wchodzić..... Tzn cieszę się razem z wami ale przy tym stresa mam giganta!!!!
Dotrwa któraś ze mną do lipca???? Ładnie proszę
Pola trzymam kciuki za szybką akcję i wieści!!!
Ianka mam fajną kolekcję którą kupuję dla mojej Nati. Ładne, wyraźne rysunki i łatwe rymowanki. Natalka z chęcią je przegląda i szybko się uczy tych rymowanek. Jutro ci napiszę na priv bo teraz nie dam rady się już podnieść.
A co do zamieszkania to u mnie sporo przedszkoli dookoła i jest w czym wybierać więc nie jest to totalne zadupie no i do wrocławia ok 20 km więc teoretycznie nie powinnam narzekać.
Tusiaczek to fest... Przejście miałaś. Jasnowidztwo uprawiali ci medycy wmawiając że udajesz... Ale dobrze się skończyło. Szybko.
Karola nie chce nic mówić, ale ostatnio to ja ustawialam się w kolejce zaraz po Tobie
Catsun z tą stratą nogi to trafne określenie. Ja tak się trzeslam że jak położna zobaczyła moje dzieło to mało ze śmiechu nie padła. Ale szybko poprawiła. Pomyślałam cwana bestia bo widzi
Zdecydowanie coś jest w tej nocy. Mam za ścianą blok, już zgubiłam dzisiaj rachubę który to już poród dzisiaj. Cały czas ktoś biega i słychać że akcja wre. I pomyśleć że wczoraj całą noc byłam tam sama i było wręcz intymnie. A dzisiaj to jak na dworcu
Lui no nieee jaka adrenalina !? Pola kciukasy !!!!
Kurde co 2 minuty to już! !!
Ja z początku tabelki a zostanę sama jak palec.I pewnie dopiero w lipcu urodze. Nie chcę wam tu smecic bo dziś jest super dzień na forum ale dopada mnie przygnębienie przez to