Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elifit, a nie mogą Cię przyjąć w dniu zabiegu. Ja tak miałam pierwszym razem i teraz też tak będzie.
Poprzednio pojechałąm w ok 9-10. Pobrali badania, dostałam kroplówki a o 13 już córka była na świecie
Hmm Sokoja - to takie niepewne okolice jeżeli chodzi o bólale to może mieć związek z dzieckiem. Ja od jakiegoś czasu narzekam na ból w pośladku plecach gdzieś tam - diagnoza rwa i ucisk małej na nerw. A dzisiaj jest wybitnie tragicznie, bujanie na piłce guzik dało, leżenie boli a chodzenie doprowadza do łez. Nie byłam w stanie iść po pranie na drugi koniec podwórka.
Może podejdź jutro w ciągu dnia do przychodni żeby ci zrobili badanie serca - tak pro forma, muszą zrobić.
Kopacz zachowuj się tam w szpitalu, żeby wstydu dla lipcówek nie było że się wenflonu boisz ;-) i dawaj znać jak się czujecie!
Elifit powodzenia oby to było to!
Haust została odeslana do domu i ma przyjąć w czwartek, zamiemilysmy sie miejscami w kolejce![]()
Jestem od 17 na normalnej sali ale boli mnie jak cholera a raczej piecze coś w srodku z jednej strony.... I spaaaaaac.... Zuzia grzeczna, cukry ma w normie, karmimy sie sama piersią , poki co bez dokarmiania... Jutro zamierzam sie wykąpać i wygladac jak człowiek a czuć sie najmarniej jak 3/4 człowieka, bo dziś na lezaco jest ok, a stojąca pozycja robi helikopter w głowie....
jagódka - ja myślę, że wszystko się zastało i musisz się trochę poruszać i wtedy ruszynikt Ci tutaj źle nie życzy, pewnie jesteś trochę poirytowana, bo liczyłaś na szybki rozwój sytuacji, trzymam więc kciuki aby Adaś jak najprędzej wyszedł z brzuszka
elifit - życzę Ci aby w końcu rozkręciło się na dobre
malgorzatkar - Tobie życzę szybkiego powrotu do formy i żeby ból ustąpił
skoja - ja też myślę, że to dzidzia gdzieś uciska, może nóżkę sobie usadowiłą pod żebrami? mnie od kilku dni łapie ból w pośladku i też jest nieznośny:-(
Katka - mam nadzieję, że już Ci lepiej:* też tak ostatnio miewam, myślę, że to hormony szaleją i stąd takie podłe nastroje
agulam - dziękuje, jakoś przetrwałam ten dzieńswoją drogą podziwiam Was wszystkie, które mają już pociechy, niezależnie od samopoczucia musicie jakoś dawać radę
faktycznie położna trochę niepoważna
z powodu urlopu masz wywoływać sztucznie poród?
kopacz, kasiuchna - powodzenia! trzymam za Was kciuki &&&&&&
Zapytam w czwartek. Myślałam że do cc trzeba być na czczo itp.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 
zwalam to na zgagę
często ból w okolicy mostka to właśnie zgaga