reklama

Lipiec 2014

reklama
Haust, rączki mogą być zimne oby tylko nie były sine. Co do nóżek zdania są podzielone, w szpitalu usłyszałam dwie wersje.
Ja się staram ,żeby nie były aż tak zimne jak rączki.
A na ogrzanie rączek przykrywanie kocykiem się nie sprawdza, bo ciągle się rusza. No chyba ,że śpi...
Ale ja raczej dokładam jedną warstwę ubrania.
U mojego ciepłe rączki to objaw przegrzania:tak:

Wrzuciłam Adaśka do śpiworka, śmiesznie wygląda w różu:-)

Mika sine nie są. Są po prostu bardzo zimne, ale kark jest cieplutki :tak: Już zastanawiałam się czy jak śpi to niedrapek jej nie zakładać - trochę by te łapki ogrzały :confused: Ale stwierdziłam, że to niezbyt dobry pomysł. Ten typ chyba tak ma, bo śpi baaaardzo ładnie z tymi zimnymi rączkami :-)

ja wiem, że ten płacz to od szczepienia, nie był jakiś straszny, po prostu wyglądało to tak, jakby chciała i nie chciała spać za jednym razem i walczyła ze sobą, potem chciała i nie chciała cyca i znów płacz. i byłam tego świadoma, nawet spodziewałam się większej reakcji organizmu. Ola pamiętam była dwa dni bardziej śpiąca i też potrafiła np. rozpłakać się mocno przez sen. dla mnie dziwne by było, gdyby dziecko w ogóle nie zareagowało na szczepienie...martwiłabym się, że szczepionka źle podana czy coś

Mika a co mowili o stópkach?

Wituś już spał po maratonie ryku, ja go chyc do łożeczka, a on nagle kupa i znow ryk:/ dziś znów nadrabia wczorajszy brak kupy...

A przy tej niepłodności laktacyjnej nie ma też krwawienia? Myślicie, że przy karmieniu (gdy jest się płodnym) nie da się obserwowac cyklu, stosowac metod naturalnych?

reklama
Bellina- Ja uzywalam Fitti i byly ok gdy nie to ze jak wyciagasz jedna chusteczke to kolejne 4 sie za nua ciagna.. Wiec 1 reka nie da rady:(
Ja polecam(niedawno odkryte chusteczki) z firmy babydream extra sensitive- sa bez alkoholu z alantoina i aloesem bez innych swinstw i super sie wyciagaja - ciagniesz 1 to 1 wychodzi;) i sa tanie. Wczesniej uzywalam chusteczek z Pampersa ale tam dziwny sklad syfiaty i alkohol:/ - ciekawe to bo te chusteczki sa mega drogie. Mam jeszcze w domu 3 paczki ich:/

Makota- Milo ze strony meza co do szczepienia:)) Jaka data slubu? I czy duzo gosci? Jaka suknia:))?

Kornela- Jak piszesz post i masz u gory menu to jest znaczek - obraz i klikasz i ladujesz zdj, klik zaladuj i włala:D I jeszcze przemywaj pepuszek! Az bedzie suchutki

Tusiaczku- Dziekuje za wsparcie:*

Haust- u mnie tez caly dzidz cieply a raczki i nozki zimne. Dlatego na spiocha wkladam skarpetki. A raczki sa cieplejsze jak spi w beciku:) Nie wiem w sumie czemh tak ma:/

Malgorzatka- Ja bym sie bala tych zastrzykow:/ Sa szkodliwe jak kiedys pisalam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry