Catsun
Fanka BB :)
Kornela- Mi do glowy przychodzi tylko Allegro i na bb na ogloszeniach mozesz tez wystawic
Tablica.pl tez
Pojemniki z Aventu rowniez mam i b polecam!
Makota- Wspolczuje anginy:/ Biedny Adas
Mam nadzieje ze szybko z tego wyjdzie i ze migiem wroci do zdrowia. Tego wam zycze! Teraz juz nie wazne gdzie to zlapal.. Ma i juz i wcale nie powiedziane ze od Twojej mamy.. Trzeba teraz zyczyc wam duzo zdrowka i tyle!
Bellina- Super ze na usg wszystko gra
)!
My wczoraj bylismy na szczepieniu. 3 uklucia. Hubi bardzo dobrze to przeszedl. Oczywiscie plakal ale tulenie pomoglo. Ubralam go, wyszlismy z przychodni i juz nie plakal. Byl odrobine marudny ale to tez w jego naturze
Nie goraczkowal, ladnie przespal od 22.00 do 4.30 i wszystko jest dobrze
) Wiec ciesze sie ze wszystko ok, ze nie bylo az tak duzo problemow i ze mamy to za soba
Przyznam ze troche sie denerwowalam. Wczoraj bylismy u mojej mamy po szczepieniu w Katowicach.. Znow bzdur sie nasluchalam:/ Szkoda gadac.. Do tego denerwujacy mnie maz..Na szczescie dzis spotkanie z Michalina polepszylo mi humor
W koncu mozna bylo z kims isc na spacer, pogadac o takich maluszkach nie zanudzajac kogos
Ponarzekac
(Dziekuje kochana i do weekendu :*) no i przespana noc
To dadalo mi dzis sily
Oby Hubi nie wpadl dzis w jakis szal to humor sie utrzyma
Pojemniki z Aventu rowniez mam i b polecam!
Makota- Wspolczuje anginy:/ Biedny Adas
Bellina- Super ze na usg wszystko gra
My wczoraj bylismy na szczepieniu. 3 uklucia. Hubi bardzo dobrze to przeszedl. Oczywiscie plakal ale tulenie pomoglo. Ubralam go, wyszlismy z przychodni i juz nie plakal. Byl odrobine marudny ale to tez w jego naturze
Ostatnia edycja:
tyle, ze wiadomo ze na dziecko sie nie zaluje i probuje sie wszystkieo.
Nie wygotowywałam, skoro jałowe.
na necie ładnei a w realu takei'szmaty'