Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kapusta drobno posiekana, por, marchewka drobno starta, papryka roznokolorowa. W sumie to ja dodaje co akurat jest w domu. Plus kurczak drobne kostki lub shoarma (gotowa ze sklepu). Teraz zrobilam z ryżem brązowym a ostatnio z makaronem z zupek chińskich. zalalam wodą makaron z przyprawami tylko żeby spuchl i dodałam do warzyw i kurczaka. moj mąż woli z makaronem.
wczoraj Was doczytałam ale nie zdążyłam nic napisać bo mały dał koncert, usypialiśmy z mężem małego ehh.
Padło pytanie o rzeczy używane ja też kupuję, czasami można wyłowić niezłe perełki
Małemu ubieram całą bieliznę tj. body, rajtuzki nowe, ze względu na jego bliznę. Ale bluzy i spodnie mam kilka z używanych rzeczy
Dziewczyny proszę powiedzcie jak układacie dzieci na brzuszku to jak są ułożone rączki? zgięte równolegle do tułowia czy pod bródką?