reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Moje dziecko właśnie drugą drzemkę ucina. Poprzednia była 10.40-11.20
Limonko mate mamy fp dużą, ale bez możliwości zawieszenia czegoś, a drugą małą z palakami Canpolu. Info o mopsie wyślę po obiedzie.
Koniec drzemki. 10 minut może spala. Wracam z kawy u koleżanki. muszę z psami wyjść i obiad zrobić.

reklama
Agulam, grzeszysz wstawiajac takie zdjecia na forum:D az slinka cieknie! I przez to musialam zjesc kanapke z nutella:D
A dopiero wrocilysmy z mega dlugiego spaceru, ze az mi nogi w tylek wchodza i na tym wlasnie spacerze obiealam sobie, ze biore sie za siebie. Musze schudnac, zaczac cwiczy i nie objadac sie slodyczami. Noo i przypieczetowalam te obietnice nutella:p :p

Chcialam isc na zumbe, to za droga.. No samo utrudnienia mam na drodze do idealnej wagi:p choc w tamtym roku tak sie zawzielam, ze przed ciaza schudlam 10kg! A teraz ciezko jakos to idzie.

Fajna mata Tusiaczku, moja mata na poczatku wydawala mi sie super.. Potem okazala sie beznadziejna i skonczylo sie na tym, ze mala cwiczy na dywaniku:/ ale wlasnie nie oplacalo mi sie juz inwestowac w mate.

My wróciliśmy z odpustu Marcinowego...

VENUS najlepszego dla Marcinka z okazji imienin :)

.. i tyle zabawek wyglądał Aruś i nic fajnego nie było. . Aż w końcu wyszedł z żołnierzykami.. akurat pod okazję ;)

IMG_20141111_143339.jpg Podobno dobre;)

Załączniki

• IMG_20141111_143339.jpg
    IMG_20141111_143339.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 55
Dobry wieczór.
Niby dzień świąteczny/wolny dzisiaj, ale u nas jak co roku armagedon to mało powiedziane. Dosłownie nie wiem jak się nazywam. My zawsze 11 listopada robimy porządki i drobne remonty - to tak żeby uczcić święto ;-). Postanowiliśmy dorobić szafki w kuchni i tym sposobem mam taki syf z całym domu, że płakać mi się chce! Jak mąż zaczął przycinać deski w kuchni i zaczęło pylić to na pół dnia ewakuowałam się z chłopakami na podwórko (dobrze, że ładnie dzisiaj było). Także podsumowując: mam nowe półki i tyle kurzu na całym mieszkaniu, że przez miesiąc będę teraz sprzątała!

A tak przy okazji to dzisiaj mija rok jak się upewniłam, że na 100% w ciąży jestem. Dzisiaj śmialiśmy się z mężem jak rok temu ryczałam, bo mi już hormony buzowały :-D

Hej,
sokoja u mnie też mija dokładnie rok:) pamiętna data:)
właśnie dziś zastanawialiśmy się z mężem nad matą dla małego, dziewczyny warto to w ogóle kupować, czy podobne funkcje będzie spełniał koc z wszystkimi zabawkami i gryzakami? karuzelką nad łóżeczkiem Antek się w ogóle nie interesuje, także zastanawiam się nad sensem takiej maty. Póki co zamówiliśmy nianię elektroniczną, zobaczymy jak to będzie. Za kilka dni wracam więc ze spaniem do sypialni, a mały w swoim pokoju. A Wasze dzieci śpią z Wami, tzn, w jednym pokoju razem?

reklama
Anulka - Adas spi z nami w pokoju. My mamy mate, ale jest juz za mala... Zdjelam palaki, bo Adas o nie zahaczal podczas obracania... U mnie ta mata byla fajna moze na 2 mce, ale dziewczyny chwala.

Mysle nad nowa, ale nie wiem czy jest sens.

W czwartek probuje chustowac.

Od 19 Adas ma oczy jak 5 zl :/

Do góry