reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

U nas 20 to jest w dzień. W nocy mamy 17 [emoji2]
Młody spi w body z długim rękawem pod kołdrą.

Dzień dobry [emoji3]

reklama
Jak spała pod kocem to się nie wybudzala.

Mamy jechać za raz do IKEI i zastanawiam się czy brać dziecko czy zostawić z dziadkami? Bez Zolki będzie szybciej. Zostawię ją. Teraz karmię więc następne karmienie dopiero przed 20:00.

Kornela ja daję codziennie :tak: Od poniedziałku 2 krople

Lilla zależy też jak gruby masz ten śpiworek - mój jest gruby, ale mam jeszcze taki cienki frotowy na wiosnę. Może masz właśnie taki cienki, to faktycznie mogło jej być cieplej pod kocem

MamoB tylko że z każdym miesiącem będzie ciekawiej z naszymi dziećmi :)

Belina super z tym kinem! Niby taka cywilizacja a u nas tego nie ma a szkoda.

Ja przegapiłam imprezę firmową ale Mel była jeszcze za mała i z butli nie piła. Teraz na wigilię pójdę i na koncert Bregowicza (nie wiem czy tak się pisze) nie jestem wielkim fanem ale idziemy ekipą z pracy więc będzie super :)

Mika kiedy wracasz?

Graza u nas było.takie lodowe piekło, samochodu nie dało się oczyścic z lodu!

Tusiaczku i ty dołączyłaś do mnie! Biegającej mamy żeby uśpić dziecko :D

Muszę Mel podawać wit. C i dzisiaj z mleczkuem na łyżeczce dostała ale się krzywila :D

A dzisiaj był u nas pierwszy wypadek z dzieckiem w tytułowej roli. Mel zalapała o co chodzi z obrotami z brzucha na plecy i podróżowała po macie piankowej raz na brzuch raz na plecy. A robiła to na tyle sprawnie że nim interweniowałam to mata się skończyła i wyrzneła przy obrocie na plecy głową o podłogę :/ oczywiście łzy i tulenie bo to pierwszy taki uraz ;) szybko się pozbierała i wróciła do zabawy.

Ostatnia edycja:
U nas jest 21-22 Karolek śpi w pajacyku pod kołderką tzn to jest jego dawny rożek wyciągałam wkładkę kokosową i mamy kołderkę:D

Czy Wasze dzieci gdy leżą na brzuszku mają wyprostowane palce u rączek?

Kurde u mnie witaminy podaje ma bo ja sie balam ze mi sie ta kapsulka wyslizgnie i jak maly byl na cycu przez pierwsze dwa miesiace dostawal codziennue a twraz jest na mm i przyznal sie ze dwa razy w tygodniu zapomina prawie zawsze a nawet jak mu da to po minucie jest cofka. Od kilku dni zauwazylam ze poca mu sie raczku,nozku i glowka i przestraszylam sie ze ma niedobor i poszlam do pediatry,zbadala go i mowi ze kosci czaszki trwarde,ciemiaczko tez ok i nawet jak czasem maz zapomni dac to nic sie nie dzieje bo witamina d sie magazynuje a i maly ma ja w mleku. Od jutra i tak zaczynam tego pilnowac bo wystraszylam sie tej krzywicy. Nie zganiam na meza bo sama tez powinnam pamietac i jestem zla na siebie. Moze nic mu bedzie nie?

reklama
Do góry