reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ja ostatnio za czesto zostawiam Dasia tesciowej... Jutro poprosze mame i skocze na szoping. Popakuje prezenty i moze obejdzie sie bez tlumow.

Malgo - to wina maki. Juz nie pierwsza osoba mowi o tej mace

Das dzis duzo spi... Dziwne rzeczy

reklama
Jejuuu dzisiaj mi nóg w dupe wlaza chyba... Chalupa wysprzątana,pranie qyprasowane,maly wykapany,tata właśnie karmi...maly tez dzisiaj tylko raczki albo stoj mamo nade mną ciągle....

Doti coreczka-mistrz:-)

Chorym zdrowka. Dobrze ze Was doczytalam chociaż. Później pewnie napisze bo juz maly się domaga mnie....

Dobra uszka i pierogi maz zrobil. Co prawda bedzie musial dorobic pierogow, ale.. sa. Caly dzien cos robilismy... mamy choinke, chyba najmniejsza od 7 lat, ale jak to mowi starszak jest najlepsiejsza bo sam ja wybieral. :) Maz od rana struty jak kobieta w ciazy po imprezie firmowej, ale nie marudzi bo jutro caly dzien go nie ma. Ja wsio ogarnelam aby miec jutro czas dla dzieciakow. ;)
Tusiu zdrowka dla Was.
Doti az powiedzialam mezowi.
Lillu hmmm moj dalej skacowany :p ale ze ma zone zouze... :)

Hej

Doti córka wymiata :)
Lilla fajnie ze wyjście się udało a co do zupy to twój maz chyba lkyzka z wiaderka jadł :)
Katka gratuluje zakupów :)
Gib juz widzę mojego jak lepiej pierogi hehe. Fajnie ze ci pomaga :)

Ja tez dzisiaj wykończona jestem. Niby Julka była grzeczna ale cały czas trzeba było kolo niej być a najlepiej posadzić miedzy nogami dac zabawki i dziecka nie ma. Cale mieszkanie dzisiaj zwiedzone i w każdym pomieszczeniu zabawa no oprócz łazienki :)
Ja jeszcze odczuwam skutki wczorajszego plotkowania ale uprosilam męża i on jutro wstaje do niuni :)

Dziewczyny z moim kręgosłupem coraz gorzej chyba. Cały czas mnie bola plecy, normalnie bolaly na samym dole jak dużo chodzilam albo cos robilam. Teraz nawala mnie ntak w połowie pleców a jak się dotykam w tym miejscu to boli jakbym siniaki miała :/ czasem tez zakuje mnie pod prawa łopatka. Nie wspomne juz o bólach nog , tak jakby mnie wszystkie mięśnie bolaly. Mam nadzieje ze nic mi nie jest bo tu jak pójdę do lekarza to powiedzą ze paracetamol mam wziąć. Ehhh masakra.

Dalej mam problem z julki jedzeniem, tzn z obiadkiem. Ewidentnie mały sloiczek to za malo od dwóch dni dorabaiam mleko ok 90 ml i jeszcze to zjada. Glodomor mój mały.

No i jesteśmy juz razem z moim skarbem 6 miesięcy :)

IDE cos jeszcze poczytać i spać. Spokojnej nocki :)

Dziecko spi to mi wali cos i nie mogę. Leze od 23 i czytam nasze narzekania z czasów ciąż na bb:-)
Dziewczyny zapytam przy okazji kiedy danie ze sloiczka zastępuje pokarm mleczny?
Jak Wy wprowadzacie owoce? Ja narazie daje warzyw tylko i co mam zrobić przerwę i dac np jabluszko czy razem z warzywami?

reklama
Do góry