Hej
Doti córka wymiata

Lilla fajnie ze wyjście się udało a co do zupy to twój maz chyba lkyzka z wiaderka jadł

Katka gratuluje zakupów

Gib juz widzę mojego jak lepiej pierogi hehe. Fajnie ze ci pomaga
Ja tez dzisiaj wykończona jestem. Niby Julka była grzeczna ale cały czas trzeba było kolo niej być a najlepiej posadzić miedzy nogami dac zabawki i dziecka nie ma. Cale mieszkanie dzisiaj zwiedzone i w każdym pomieszczeniu zabawa no oprócz łazienki

Ja jeszcze odczuwam skutki wczorajszego plotkowania ale uprosilam męża i on jutro wstaje do niuni
Dziewczyny z moim kręgosłupem coraz gorzej chyba. Cały czas mnie bola plecy, normalnie bolaly na samym dole jak dużo chodzilam albo cos robilam. Teraz nawala mnie ntak w połowie pleców a jak się dotykam w tym miejscu to boli jakbym siniaki miała :/ czasem tez zakuje mnie pod prawa łopatka. Nie wspomne juz o bólach nog , tak jakby mnie wszystkie mięśnie bolaly. Mam nadzieje ze nic mi nie jest bo tu jak pójdę do lekarza to powiedzą ze paracetamol mam wziąć. Ehhh masakra.
Dalej mam problem z julki jedzeniem, tzn z obiadkiem. Ewidentnie mały sloiczek to za malo od dwóch dni dorabaiam mleko ok 90 ml i jeszcze to zjada. Glodomor mój mały.
No i jesteśmy juz razem z moim skarbem 6 miesięcy
IDE cos jeszcze poczytać i spać. Spokojnej nocki