• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Elifit moczka to taka mega gęsta zupa piernikowa z bakaliami, owocami z kompotu i czekoladą. Niektórzy dodają do tego suszone owoce, ale ja nie lubię. A śliszki to takie maleńkie drożdżowe kuleczki ułożone w misce i zalane stopionym masłem z cukrem i potartym piernikiem.

reklama
Sokoja skąd Ty pochodzisz pierwsze słyszę o takich potrawach w ogóle:eek:
Elifit u mnie też ryba po grecku:thumbup:

Takie czasy przyszły, że musiałam uśpić dziecko żeby sobie paznokcie zrobić. Eh, ciężkie czasy. A propos paznokci, możecie polecić jakieś dobre odżywki? Pazury rozdwajają mi się na potęgę:confused:
Myślę, że to podobna kwestia jak z włosami po ciąży, bo całe życie miałam super twarde paznokcie

Tusiaczek odżywka do paznoksi tylko i wyłącznie eveline 8w1 sa dwa rodzaje oba super!! wszytskim pomagaja, albo 9w1. pare uzyc paznokcie zdrowiutkie
45040_250.jpg

miłych snów dziewczęta i bobaski!!

reklama
Ależ kusicie tymi pysznościami świątecznymi.

Ja bym chyba sama świąt nie przygotowała. Mój repertuar kulinarny dość ubogi. A to wszystko wina mamy ,która nas ciągle z kuchni wypędzała, bo sama szybciej zrobi ;-)
Dlatego ja córce pozwalam pomagać :tak:

Pola, no to poszalałaś dzisiaj.

Odnośnie promocji świątecznych. Gra Cucaracha którą chciałam siostrzeńcowi kupić , w Carrefurcie , w promocji blisko 180, na Allegro za 95.

Tusia, w Lidlu mają być koce z rękawami. To chyba Ty marzyłaś o takim;-)

Pierwsza próba z butelką zakończyła się porażką. Głodny był, ale nie załapał. Będziemy próbować dalej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry