reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

a ja tak zmienię temat: znacie jakieś sklepy oprócz HappyMum z ciuchami ciążowymi? szukam sukienki na święta, w sumie to jakąś ładną bym chciała, bym miała na te święta, na wielkanoc, wesele w kwietniu i być może jeszcze wesele w sierpniu lub na chrzciny...

reklama
witam :) Mieszkajac w polsce i majac tyle lat ile mam, tez bym pewnie miala obawy z kwestia finansowa i mieszkaniowa. Ale nie ma jak to slowa Babci "Bog dal dziecko, Bog da i na dziecko" :D Ale bedac w niemczech nie musze sie martwic prawie o nic. Tylko jeden najgorszy minus brak przyjaciol i rodziny...:(

a teraz czeka mnie zrobienie obiadu dla mojego chłopa , cos na szybko , ale nie wiem co , pomoze ktoras ? :)

Tutaj na pewno nie zginiesz. A z jakiej miejscowosci jestes??

małgorzatkar- w H&M-ie jest dział ciążowy.

co do noszenia maluchów to niestety też mi sie to zdaza chociaz staram sie tego nie robic , właśnie przy okazji mialabym male pytanie do szmaragd- czy wiesz moze czy przepuklina pepkowa ma jakis wplyw na ciaze/poród ? bo troche sie martwie bo wyskoczyla mi we wrzesniu i bylam z tym u lekarza i stwierdzil ze jest na tyle mala ze nie ma co operowac a teraz jak jestem w ciazy to mam wrazenie ze jest wieksza :-(

Lusia - Wszystkiego najlepszego :tak:

Co do poloznych to potrafia byc chamskie i niezle powiedziec wiec nie polecam nikomu porodu w pojedynke slyszalam jak kiedys jedna sie odezwala ze "trzeba bylo nóg nie rozkładac to teraz by nie bolało" :no:

A ja cos dzisiaj ledwo żyje wieczorem a spać mi sie nie chce bo mnie sasiad niezle wkurzyl (albo nie sasiad) bo po 22 równał gładz na scianach i jeszce mi .... nie otworzyl naszczescie przestal :wściekła/y:

a ja tak zmienię temat: znacie jakieś sklepy oprócz HappyMum z ciuchami ciążowymi? szukam sukienki na święta, w sumie to jakąś ładną bym chciała, bym miała na te święta, na wielkanoc, wesele w kwietniu i być może jeszcze wesele w sierpniu lub na chrzciny...

Ja dotychczas zaopatrywalam sie w działach ciążowych h&m i c&a

dzien dobry w niedziele! kolejny wieczór i noc przetrwane. trzeba się cieszyć, od 18 znów będzie źle :)

co do ciuchow: ja juz sobie upatrzylam spodnie na allegro, ale jeszcze poczekam z zamówieniem na drugi trymestr. ciuchy w tym sukienki są w bon prixie. a też chciałam napisać o hm i ca. na co będę polować po świętach w czasie wyprzedaży zimowej :)

Witam się w ten piękny zimowy poranek. U mnie śliczne słoneczko, w końcu nie pada i nie wieje:-D Dziś muszę skoczyć do supermarketu niestety, bo wszystko mi się w domu kończy, a mąż niech robi za tragarza. Co do ubrań jest bardzo dużo sklepów internetowych. Happy Mum, Mamalicious (mają świetne ciuchy), na ASOSie też mają dział maternity, z polskich to jeszcze 9fashion, happybelly, bebefield, branco ma fajne codzienne ciuchy (ich ubrania są sprzedawane często na allegro) , 9monate - dla dziewczyn z Niemiec. No i tak jak pisałyście, niektóre sieciówki mają działy dla mam. Poza tym praktycznie w każdym większym mieście jest stacjonarny sklep z odzieżą ciążową, google na pewno podpowie. W Pepco czasem bywają jakieś resztki z UK z dopiskiem maternity, no i w SH jest trochę takich ubrań. U mnie też na targu są dwa blaszaki z odzieżą ciążową. Jak mi się jeszcze przypomni to coś dodam:tak:

Witam,

dziekuje za zyczenia. wlasnie powoli trzeba sie zbierac do robienia porzadkow, bo goscie niedlugo przyjda. Upieklam ciasto i po raz kolejny wyszedl mi zakalec:wściekła/y:. Odkad jestem w ciazy ciasta mi nie wychodza. Dobrze, ze kupilam tez gotowe :cool2:

dzięki Jagódka. w hm nic nie ma ciekawego, w c&a też zresztą... no i kolory same buroszare.... a ja bym coś wesołego chciała.... no i ja mam ciężko z ciuchami bo ja niska jestem

reklama
dzięki Jagódka. w hm nic nie ma ciekawego, w c&a też zresztą... no i kolory same buroszare.... a ja bym coś wesołego chciała.... no i ja mam ciężko z ciuchami bo ja niska jestem

hehe, ja mam dokładnie odwrotny problem. jestem wysoka. popatrz na allegro. szukałam właśnie sukienki na święta, lubię takie proste dzianinowe -bawełniane, jest dużo polskiej taniej produkcji, za 50zł. ja znalazłam właśnie długą, piszę że za kolana, dla mnie byłaby do kolana... ale akurat droga :)
a jak za długa to niektóre można skrócić

Do góry