malgorzatkar
Fanka BB :)
a ja tak zmienię temat: znacie jakieś sklepy oprócz HappyMum z ciuchami ciążowymi? szukam sukienki na święta, w sumie to jakąś ładną bym chciała, bym miała na te święta, na wielkanoc, wesele w kwietniu i być może jeszcze wesele w sierpniu lub na chrzciny...

Dziś muszę skoczyć do supermarketu niestety, bo wszystko mi się w domu kończy, a mąż niech robi za tragarza. Co do ubrań jest bardzo dużo sklepów internetowych. Happy Mum, Mamalicious (mają świetne ciuchy), na ASOSie też mają dział maternity, z polskich to jeszcze 9fashion, happybelly, bebefield, branco ma fajne codzienne ciuchy (ich ubrania są sprzedawane często na allegro) , 9monate - dla dziewczyn z Niemiec. No i tak jak pisałyście, niektóre sieciówki mają działy dla mam. Poza tym praktycznie w każdym większym mieście jest stacjonarny sklep z odzieżą ciążową, google na pewno podpowie. W Pepco czasem bywają jakieś resztki z UK z dopiskiem maternity, no i w SH jest trochę takich ubrań. U mnie też na targu są dwa blaszaki z odzieżą ciążową. Jak mi się jeszcze przypomni to coś dodam