reklama

Lipiec 2014

Michalin gratki ząbka. Ziemniak mdły jest. Inne warzywa to pół słoiczka zje.
Zdrówka dla was!

Mika u mnie też siedzi w bujaku. Powodzenia z tą butelką eh.
A forum coś słabo nom :( Na fb dziewczyny piszą.

Zuza nie śpi

reklama
Meczacy dzien.
Moj od czasubdo czasu podpelza troszeczke abtak to nic tylko krzyczy zeby go podniesc ale ciasno juz na macie i musze zakupic dyean do duzego pokoju zeby mial wygodniej.

Dzisiaj taki glodomor ze szok zjad o 9 210 mm,12-sloiczek zupki,15-210mm, 18-210 mm, 19.30- 4 lyzeczki sliwek i o 21-210 mm. Jak dalam raz 180 to taki pisk byl,ze lecialam dorabiac... A jeczy niemilosiernie. Nic mu sie nie podoba.

Mika zalapie moze ta butle,nie masz wyjscia musisz probowac.

Sokoja ja jak powachalam te brokuly to myslalam,ze padne a malemu bsrdzo smakowaly. Zreszta warzywa ida bez problemu. Na owoce sie krzywi ale je.

Elifit oby Zuzia dzisiaj poszla szybciej spac niz wczoraj...;-)

Ostatnia edycja:
GiB w sumie cieszę się że ci się tęskni. Coraz mniej nas tu :(

Kornela idziesz jak burza z rozszerzaniem ;) super że apetyt dopisuje.

Zuza usnela ale najęczała się. Chyba ogranicze kp na leżąco bo mam wrażenie że ona drzemie a nie śpi. A potem wyspana wieczorem jest

Mi U nas tylko na leżąco kp... Na siedząco mowy nie ma o jedzeniu...najgorzej jak jesteśmy w sklepie czy gdzieś...

Gosia idzie się przyzwyczaić do appki :-) pisz w ogóle, nawet nie konkretnie

Kornela gratuluję rozszerzenia, my dziś próbowaliśmy kurczaka :-) i nadal gluten w formie opłatka ;-) Ola dostała od babć pozostałe opłatki po wigilii i tak się z Zuzia dzielą codziennie po trochu
Mało tu nas, mam wrażenie ze coraz mniej, szkoda...

Idę spać, zatoki mnie bolą i ucho się zatkało, ot taka porcja codziennego marudzenia...wzięłam syropek, sinupret, w dzień z dziewczynami się inhalowalysmy wiec jutro zmierzam być zdrowa

Michalina daj marchewkę czy dynie, lepsze w smaku niż ziemniak. Albo dodaj coś do ziemniaka. I gratuluję zęba

KasiaSierpien u mnie też był taki szwedzki stół często, szczególnie przy Oli ;-)

Mika trzymam kciuki, żeby dziec załapał butle w końcu

Ostatnia edycja:
reklama
Hmmm a ja nie widzialam niczego w tubkach,ale pewniebtak patrze...
Ja wiem czy jak burza? No poprostu z warzyw dalam jednoskladnikowe i przyszedl czas na zupke. Przez pierwsze dwa dni dawalam mniej a trzeciego tyle ile chcial a chcial caly sloiczek. Mieso po 6 miesiacu mysle zaczac wprowadzac czyli za jakis tydzien a do tej pory zupka. A dziewczyny te suszone sliwki powinnam ograniczac jak one tak rozluzniaja kupe?
Marnie ida nam owoce,nie podalam miesa,glutenu,kaszek.... Powoli dojdziemy mysle....
Malgorzatkar a jak wprowadzasz mieso? Sa sloiczki z samym miesem? Czy to obiadki z mieskiem?

Elifit ciraz mniej nas tu to fakt,ale obiecalysmy sobie ze bedziemy na bb to my sie nie wykruszajmy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry