reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry :)

Ja dzisiaj planuję zakupy i tak się zastanawiam do kiedy dziecko chodzi w body? I jak długo śpi w pajacu? Takie dylematy z rana:)

Pola dobrze, że kryzys zazegnany :)

Graza u nas mimo samego kp też są przestoje z kupka i same kleksy a potem kilka dni po kilka kup.

Undomiel syn do 2 rż w pajacu spał. Nasze dzieci letnie więc pewnie przed upałami z nich wyskoczą.
I jeszcze dużo zależy kiedy nauczą się nocnika.

Pola super :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
My juz po 30 min. drzemce, bo nie spalysmy od 7 dzis.
Poza tym Laura zwymiotowala dzis:/ kaszka jej chyba nie posluzyla:/

Agulam, zazdroszcze spotkania, baw sie dobrze:-)

Pola, super ze z piersia juz ok.

Graza, oby Karol w koncu zrobil ta kupe,skoro robi takie malutkie,to widocznie ciezko mu ja zrobic:-( ale Laura tez potrafi robic takie "bobki" a potem idzieeee olbrzymia kupa. Ona tez na piersi.

Undomiel,tez sie zastanawialam do kiedy dziecko chodzi w body. Na gwiadke Laura dostala body 9-12 m-cy, bylam zdziwiona bo chyba to juz duze dziecko jak na body:-) nie wiem, nie znam sie, wiec dumam:-)

Milego dnia dziewczyny, my mialysmy isc na spacer, ale wieje,ze leb urywa://

Mamo Bobasa Szymek nosi niektóre body na 9-12 miesięcy.
Undomiel ostatni też się nad tym zastanawiałam bo zwróciłam uwagę w sklepie na pajace na 18-24 miesiące. Mnie się pajac do spania wydaje bardzo praktycznym rozwiązaniem jak najdłużej. Nic się nie podwija, nie uciska, ciepło wszędzie.
A jak to wyjdzie z praktyce to się pewnie okaże

No właśnie się zastanawiam czy body 80 to jeszcze warto, bo my teraz na 68 i jeszcze trochę ponosimy. To myślicie, że latem raczej koszulka z krótkim rękawem niż krótkie body?

Ha ja widziałam body w rozmiarze 104 :tak:
Przygodę z body zakończyliśmy przy nauce sikania - majtki duuuużo szybciej się ściąga ;-)

A pajace? Hmmm byliśmy w szpitalu jak miał 1,5 roku i mieliśmy piżamkę, więc chyba jakoś wtedy z pajaców zrezygnowaliśmy

Hej ja tak na szybko :)

Undomiel ja myslę, że body się długo sprawdzają ale to w praniu wyjdzie :) Pajaców praktycznie nie nosimy już jakoś bardziej sprawdzają sie spodenki i koszulki, ale pod spód body zakładam.

Julka poszła na drezmke i jestem w szoku, bo przekręciła się na brzuch, potarzała trochę i tak zasnęła :D Moja wiercipiętka:)

Miłego dnia :)

reklama
Undomiel body jest najpraktyczniejsze przy pieluchach. Na pewno jeszcze z rok ponosi. W przyszłe lato możesz ale ni musisz rezygnować z body.
Nauka sikania tak ok 2 rż się zaczyna u chłopców a u dziewczynek wcześniej. Mój Aru dopiero pół roku temu opanował tą umiejętnośc
Dobrze że mamy letnie dzieci bo w lato się dobrze uczy nocnika.

A jeszcze dodam że jak dziecko raczkuje wspina się i różne akrobacje robi to w body mu plecy nie wyłażą ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry