reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ja teraz dopiero spijam kawusie,o tej porze to zazwyczaj juz drugą piłam

Hania śpi w swoim łóżeczku z nami w sypialni,nie widzi mi się przenoszenie jej do innego pokoju,zęby idą i co na każde marudzenie,biegają do niej,bez sensu

Elifit witaj zapracowana kobieto,ja bym nie dała rady z limitem intern.

Lila zazdroszczam śniegu

Pogoda jest do bani,tak ponuro, nic się nie chce....

Dziś odpuszczam spacer ale codziennie jesteśmy od 1 do 2 h,Hania uwielbia

reklama
Elifit specjalnie dla ciebie :*

Załączniki

• 1422102090267.jpg
    1422102090267.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 54
  • 1422102130415.jpg
    1422102130415.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 53
Dzien dobry!

Lilla, toz Wy macie wiosne juz:-) u mnie jest zima:-/ o taka:

Elifit, zaginelas nam w akcji;-)

U nas noc tragedia,nie bede sie rozpisywac, ale spalam dzis rowne dwie godziny! Jestem dzis jak zombie.

Ide, spaghetti robic i ciasto.
Milego po poludnia kobity:-D

Załączniki

• 1422105614296.jpg
    1422105614296.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 1422105630237.jpg
    1422105630237.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Mamob ja to bym chciała albo zimę albo wiosnę a nie przedwiośnie takie szare ciemne. Czekam ma to Lillowe słońce aż do mnie przyjdzie.

Zuza usnela. Idę makaron robić i potem korki.
Bajo

Witam weekendowo :-)

Elifit zgubo nasza :-)

Lilla, Mamo bobasa ale macie ładnie. U nas ani śniegu, ani słońca - nie lubię tak :-(

Lilla jeszcze się od tej kawy uzależnisz :-p

Natka na macie szaleje, Mati z ojcem bawią się w "kucharza i szczura" czyt. w berka ;-) A mama leni się na kanapie :-p

Malutka śpi w swoim łóżeczku w naszej sypialni.

Lilla, Mamo B zazdroszczę określonej pogody, u mnie takie coś pomiędzy, szaro buro i do bani. Grunt, że nie pada.
Szymek właśnie stwierdził, że za dużo do Was piszę. Zostawiłam telefon na kanapie i poszłam sobie zrobić kanapkę, wracam po chwili telefonu nie ma. A moje dziecko tak jak je zostawiłam grzecznie bawi się na podłodze. Chodzę, szukam i znalazłam pod kanapą w ulubionym miejscu mojego dziecka na ChowanieWszystkiego:p

reklama
Nadeszła moja ulubiona pora dnia :) Mały wykąpany już śpi u siebie, ja na kanapie ( też wykąpana ) pod kocem z herbatą pomarańczową ( i meczem piłki ręcznej ) :) Chwilo trwaj!

U nas pogoda se taka se - do 14 szaro buro i ponuro od 14 zaczęło sypać białym i jak szłam o 18 z psem to było pięknie prawie jak w Stockholmie ;)

Do góry