reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Jagódka 100 lat! Zdrowego bobaska i bezbolesnego porodu :)
No i oczywiscie spełnienia marzen.

Ja tez miałam chyba dwa takie sny ale na szczescie od jakiegoś czasu spokój. Mysle ze to wynik naszych obaw.

Tak kochane patrze na to moje usg I opis I dopiero dzis zauwazylam ze zmienila sie data na 30.06 ale wiem ze nalezy podejsc do tego z dystansem..mysle ze 20 tydz bedzie bardziej precyzyjny co do daty tak??
Nawiasem nastepny scan polowkowy 12 luty a wy??

Poprosze was o stworzenie listy osob ktore najczesciej sie udzielaja I ktore chcemy aby mialy dostep do watku zamknietego..otrzymalam odpowiedz I jak tyljo takowa lista powstanie watek zostanie dla nas zalozony :)

Ostatnia edycja:
jagódka - wszystkiego najlepszego!
u mnie nic ciekawego. pojechałabym na jakiś świąteczny "shopping" ;) ale nie mam ani siły, ani kasy, ani ochoty :baffled: jakoś mi tak smutnawo i nudnawo ...

czytałam, że przywiązujecie sporą wagę do kosmetyków, których używacie. ja używałam niewiele kosmetyków i tak też zostało. balsam do ciała "męczę" jeszcze od czasu, kiedy o ciąży nie wiedziałam i używam tych samych kosmetyków co co przed ciążą. mam nadzieję, że to nie zaszkodzi.

jutro idę na pobranie krwi - PAPP-A

pozdrawiam i również życzę wesołych, rodzinnych, spokojnych, ciepłych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia :)

aaaaaa... noszę już spodnie ciążowe, bo mnie normalne cisną w brzuch i mnie denerwują :p

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam za życzenia:tak: Wprawdzie wirtualnie, bo tylko tak mogę, ale zapraszam na tort:-D
IMG_1476_1.jpg

Załączniki

• IMG_1476_1.jpg
    IMG_1476_1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry